MrsYazgan 1 aylık bebeğim uykuya geçişte çok zorlanıyor ağlama krizine giriyor o derece, çok zor uyutuyorum gecede çok sık kalkıyor. Emziriyorum sütümde yeterli ne olduğunu anlamadım kızlar yaşayan var mı ne yaptınız tecrübelerinizi bilmek isterim🥲
aysebb MrsYazgan O ayda normal maalesef yani ilk 3 ay biraz sancılı geçebiliyor uyku konusunda. Zaten 5. haftayla birlikte atak zamanları başlıyor
nez34 MrsYazgan 53 gunluk bebegım oyle zor uyuyorkı anlatamam dedıgınız gıbı doydugundan emınım mama verıyorum ama cok zor uyuyor aglama krızıne gırıyor gece 3 de uyandı saat 6.30 sallaya sallaya zor uyuttum o aralıkta 1 dakıka bıle gozunu kapamadı uykusuzluktan sınır oldum suanda bıle sallıyorum ama hıc uyuyacak gıbı degıl sallamasam asla durmaz
bekt55_ MrsYazgan bizimki de aynı bazen iki üç gün bütün gece uyumuyor ağlama krizleri giriyor bazen gündüzler bazen sakın öyle 1 aylık 26 günlük olduk devam ediyoruz bakalım
MrsYazgan aysebb 4 yaşında bir oğlum var bu denli yaşamamıştım kızımda dumur oldum resmen ne yapacağımı şaşırdım geçecek deyin🥹
MrsYazgan nez34 Allah yardımcınız olsun yani size keşke şunu yapın düzelir diyebilsem ama bende aynı durumdayım dualarda buluşalım🤲🏻
MrsYazgan Serifealya Gazını çıkartıyor aslında alttan üstten ama anlayamadımki gözler kapanıyor ağlarken tamamen uykudan olduğunu düşünüyorum
ebru0311 MrsYazgan gazı tam anlamıyla çıkmıyordur kolik olabiliyor ben yastığım üstüne yüz üstü bir 5 dakika yatırıyordum gaz çıkarıyordu karnına baskı olunca çok zor Allah kolaylık versin inşallah 🥺
MrsYazgan merveasel13 Pazartesi günü 1 ay aşısı var ebeye sorucam olmazsa bir doktora götürücem artık
bayamsare MrsYazgan anladım onun uyku alanlarını değiştirin bi uykuya dalarken ışığı müziği vs değişiklik sağlayın belki rahatlatır 🙏🏽umarım başka bir şey yoktur 🥰
glcn2025asaf MrsYazgan hemen götürün bende gaz falan sanıp üstüne düşmedim sütümünde yeterli olduğu hastane tarafından söylenmişti ama malesef değilmiş 4 günlük bebek açlıktan kilo ve su kaybetmiş şuan hastanedeyiz tedavi altında. Nolur doktora mutlaka görünün. Benim gibi Ağlamaktan gözleriniz şişmesin
MrsYazgan glcn2025asaf Yaa gerçekten mi çok üzüldüm😞 söylediğinizi dikkate alıcam. Çok geçmiş olsun şimdi siz ne durumdasınız?
mertinannesi__ MrsYazgan yenidogan bebek aç ise uyumaz ya da gazı vardır pisik olmamsina da dikkat edin
MrsYazgan mertinannesi__ Hepsine dikkat ediyorum muhtemelen gazdır çıkarttığı halde rahatlamıyorsa demek