Mucizem01 Merhaba anneler. Kızım iki aylık. Yarın verem aşısı olacak. Aşıdan sonra ne gibi sorunlarla karşılaştınız ağrı ateş vb. Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰
Melek22 Mucizem01 aşıdan sonra baya iştahsız oldu 2 saatte bir 100 cc içen bebeğim 4 5 saatte anca 100 cc içiyor hatta kalıyor bazen tek memeyle besliyorum biberonu bıraktı iyice tek memeyle doymuyorda ne yapacam bilmiyorum soldu baya oğlum 😔
AynurOncul Mucizem01 Biz bugün 2. Ay aşımızı olduk. Çok şükür ateş olmadı. Yalnız çok fazla huysuzlandı gün boyu ve ağrı yaptıkça çok ağladı. Ve bir tek bende sakinleşti
tuval Hiçbir sorun yaşamadık. Şimdiki aşılar Ateş yapmıyor sanırım Ateş olmadı bizde. Hatta uyku yapıyor uyudu bir güzel. Ateşini takip edin yine de
tuval Yarı aç götürün aşı sonrası emzirin rahatlar uyur. Sakın akşamdan Ateş düşürücü vermeyin. Calpol bulunsun elinizin altında aşırı huysuzluk yaparsa 1çay kaşığı yeter. Biraz huysuz oluyor Ateş yapmıyor. Yine de her bebek Farklı sanırım
Msjdkjdd Bi sıkntı yaşamadık bizde doktor ateş düşürücü vermemi istemedi vücudu ateşle savaşmayı öğrensin diye ama ben eve gelir gelmez verdim ne olur olmaz ama bi sıkıntı yasamadık rahat ol 👍🏻
Efenin_annesi Mucizem01 en önemlisi iki üç ay sonra orası yara gibi olabilir akıntı gelebilir merak etme aşının tuttuğunu gösterir benim oğlum 7 aylık oldu hala aşı yeri şiş
Ayseduman Efenin_annesi Benim de bebeğim aşı olacak inşallah ateşlenme ve benzeri hastalık görünmez 2 ayına girecek😕😕❤️
gnctrksv ZA-Papatya yok yok 3 aşı birden oluyor ama bir tek koldan yapılan verem aşısı ateş yapabiliyor nadiren de olsa biz de yeni olduk geçen hafta hiç ateş yapmadı uyku hali yaptı yine de tüm gün ateşini takip edin bir de götürmeden yıkayın 3 gün su değmeyecek banyo yasak demişti ebemiz
Efenin_annesi Ayseduman alışıyor insan bende öyleydim başta şimdi oğlum 7 aylık daha sakinim. İlk 4 ay hastaneye girdim mi çıkamıyodum 🤣