kardelen2 Kızlar en beğendiğiniz silikon göğüs ucu varmı bebek bunda tutuyo dediğiniz göğüs ucum hiç yok ve silikon göğüs ucum kayboldu tavsiye ettiğiniz var mı
nazenin3737 Lansinoh olur ama size daha iyi bir tavsiye bunu fırsat bilip hemen kurtulmaya bakın annesi 😊 ben öyle bırakmıştım
kardelen2 nazenin3737 benim göğüs ucum hiç yok ve çıplak almıyo mecburen kullanmak zorundayım geceleri süt sağmaktan bıktım
sariniz13 kardelen2 silikonla emmesi zor olduğu içindir belki sütünü az bişey silikonun ucuna akıtıp öyle emmesini sağlayabilirsin ben myle tutturuyordum
Kitsu Göğüs ucu çıkarıcı kullanmıştım ben bir süre sonra kendiliğinden çıktı göğüs ucum bir bakın isterseniz silikondan daha kolay olur
Kitsu kardelen2 lansinoh göğüs ucu çıkarıcı benimkisi e bebekte var baska markalar da var göğüs ucu çıkarıcı yazarsanız bulursunuz pratik basit bir şey
asselim Kızlar göğüs ucu yarası için ne önerirsiniz kanıyor sürekli paramparça daha bi haftalık bebeğim çok kötü durumda zeytinyağı kullandım madacasol diye bi marka var onun kremini kullandım nafile ne yapmalıyım emzirirken canımdan can gidiyor
Kitsu asselim herşeyi denedim hala da deniyorum 2 ay oldu son zamanlarda biraz iyi gelen kantaron yağı ve gümüş kapak oldu. Bence hiç bir şey işe yaramıyor düzelmesi gereken zamanda iyileşiyor. Sadece emzirmeden önce karbonatlı suyla silerseniz mikrop enfeksiyon kapmıyor
sariniz13 asselim lansinoh göğüs ucu kremi kullanabilirsin sürüdükten sonra temizlemeyede gerek kalmıyor emzirme sonrasında da gümüş kapakla kapatırsan nemli kalır daha az yara olur birde şey duymuştum emzirme sonrasında streçle sarmayı bende yapmıştım ama niye yaptığımı hatırlamıyorum 😂sanırım meme ucum artık sağım yapmaktan yanıyor diye yapmıştım
kardelen2 mryada23 kızım almadı aldım bitane wee ninnini aşırı büyük tu ucu tutmakta zorlandı daha rahat kolay tutulan bilet istiyorum