peripeker Anneler lütfen yardim edin. Bebeğim 3 aylik egzemas var shampuan bakim kremi önerin temiz içerikli çok kafam karıştı doktorun yazdiği ürün içime sinmiyor (aveeno)
Gece_1 peripeker ben oğlum için doğal ürünler kullanıyorum. Şampuan yerine hassas ciltler ve egzama için zerdeçal ve zencefilli sabun kullanıyorum. Duş sonrası yada günlük kantaron yağı sürüyorum egzamasına çok faydası oldu.
Kupeklergiremez Alerji testi yapın alerji mamasına geçin bana kortizonlu krem yazdı o da biraz riskli ama ben alerji maması kullanmadım 3 aydır böyle yüzü şuan 5 aylık yavaş yavaş geçti artık
elifgibii Kupeklergiremez benim bebeğimde de doğduğundan beri egzama kusma var ekvgıdaya başladığımızda yoğurt verdim vucudu kızardı ama doktorun test falan yapmadı biraz ara ver sonra tekrar dene dedi nasıl test yaptırabilirim acaba
peripeker Kupeklergiremez emiyor doktor alerji olmadiğini belirtiyor iki farkli doktora gittik belki alerjidir diye ama
elifgibii @“elif09_”#p34604129 benim bebeğimde de doğduğundan beri egzama kusma var ekvgıdaya başladığımızda yoğurt verdim vucudu kızardı ama doktorun test falan yapmadı biraz ara ver sonra tekrar dene dedi nasıl test yaptırabilirim acaba
peripeker elifgibii ayni şikayetler bizde de var kusma yüzünde kizariklik genelde doktorlar çok ciddi belirti olmadiği sürece test yapmiyorlar sanarim
Kupeklergiremez elifgibii test için alerji doktoruna gitmeniz lazım önce deriden sonra kandan test alınır.
Kupeklergiremez peripeker bana da öyle dediler ben kendim şüphelendim çünkü geçmiyor bir türlü mama da değiştim olmadı artık pek umursamadım her bebekte var diye şuan geçmeye başladı bir de birazda havaların etkisi var kuruyor cildi ondan [
peripeker elifgibii yapiliyor ama doktor yönlendirmeye gerek görmüyor genelde. Belli bir yaşa kadar alerji testleri yüzde elli oranda olarak yanıltabiliyormuş okuduğum bilgilere göre o yüzden yapmayi önermiyorlar
Gece_1 peripeker evet bebeklerin kullanımına uygun, oğlum şu an 1 yaşında, ben 4 aylıkken başlamıştım kullanmaya