Mevrvecivan Merhaba! Arkadaşlar ben dişim için randevu aldım cuma gününe çekilcek büyük ihtimal ve aşırı korkuyorum daha önce çektiren varmı nasıl çok ağrıyormu çekilirken birde dişlerimi temizletmek istiyorum sizce bir sorun olur mu temizlettikten sonra 🙏
Nursma Mevrvecivan iğne yapılıyor zaten çekilirken çok hissetmezsiniz. Ben temizlettirdikten sonra baya ağrı hissetmiştm. Geçmiş olsun
Misskokulum Mevrvecivanmerhaba temizletmedim daha önce hiç ama çekmekten korkmayın ilk iğne yapınca aciyor biraz zaten uyusk olduğu icin hissetmiyorsunuz çok geçmiş olsun
Prensess_annesii Mevrvecivan bende çok korkardım ama korkulacak hiç birşey yokmuş rahat ol. Diş çekilirken zaten uyusturuyorlar hiç birşey hissetmiyorsun. Temizletirken de mide bulantısı oluyor biraz okadar bende ağrı sızı olmadı şükür
Deletedmom115 Mevrvecivan Geçen hafta temizletip kanal tedavisi oldum temizlemek biraz can yakıyor yani en azından benim öyle oldu. Çekmekte birşey hissetmiyorsunuz zaten iğne yapıyorlar.
[silindi] Deletedmom115 belki surekli aynı doktora gittigim için yaptılar canım ama istesen her yer yapar