bisusbe_ 210796 ay hakkaten cevabını okuyunca bağırmış gibi hissettim senin yanıtı okuyunca gülesim geldi 😆
88472 Bende senin gibiydim arkadaşım, bazı sureler ve dualar var onları okuyorum ve rahatlıyorum. Hatta bir ara hiç aklıma gelmiyordu bu düşünceler, suan evet ara ara geliyor ama yatarken okuyorum, rahatliyorum. Eğer sende okurum dersen yazayim
Oznur-uzun Pnr22 bunu okuduğum için sayende benim de aklıma gelecek artık bu gece üstelik eşim de gececi😂
Pnr22 Oznur-uzun Allah korusun taşikardi hastasıyım bide eşime anlattik oda bi ara uyku uyuyamiyordu anlatma ne olur dedi 😂😂😂😂
tombikbebe Pnr22 içinizde sürekli bir korku hali sanki bir şey olacakmış gibi ağlama hissi varsa kaygı bozukluğunuz olabilir. Karabasan diye bir şey de yok ayrıca bilimsel olarak yorgunluk ve stres sonucu ortaya çıkan uyku felci durumu. Rabbim cinleri kul olarak yaratmış insanlara musallat olsun diye değil. Kendinizi bu şekilde korkutmayın. Gece 1 fatiha 3 ihlas felak nas ve ayetel kursü okuyun bu dualar sizi korur. Sıkıntılarınız için de bir psikolog yardımı alabilirsiniz. Konuşmak size iyi gelecektir
88472 Pnr22 gece yatmadan önce: EUZÜ Bİ KELİMATİLLAHİT-TAMMATİ MİN ŞERRİ MA HALAK Bismillahillezî lâ yedurru ma’a’smihi şey’ün fil ardı velâ fissemâi ve hüves Sem’îul Alîm.. Amenerrasulu Fatiha Nas Felak Ayetel Kürsi sureleri her gün yatmadan önce 🌿
Pnr22 88472 teşekkür ederim gece dualar açıp uyumaya çalıştım cokmsukir rabbime rahat uyudum vesvese geliyo her insana geldiği gibi
Kubrahmet0807 Yere oturun, 7 Ayetel Kürsi okuyarak parmağınızla kendi etrafınızla daire çizin, o size kalkan olacak inşaEllah.
210796 bisusbe_ bazilari sanalda olsa karsisindakinjn insan oldugunj unutuyor.postlari bos kalsin yazan olmasin.10 tane daha acarlar neden cevab vermiyorsunuz niye kimse bakmiyor diye.ilgileniyorsun biraz kafasi dagilsin istiyorsun 100 yillik asabiyla geliyor maaalesef