Tas0525 Kızlar bebeğimin yumurtadan hariç süt proteininede alerjisi varmış peki süt proteinine alerjisi olan bebek süt ürünleri tuketebilirmi örnek yoğurt labne peynir vs.. randevumuza daha var o yüzden size sormak istedim
cerosk Tas0525 evet hiçbirini yiyemez maalesef. Benim bebiştede var. En kısa zamanda alerjileri gitsin bir daha geri gelmesin inşallah.. çok zor maalesef
bsrhsnc Tas0525 aşçı anne gibi yerlerden süt alerjik ürünlerinden alın bi süre sizi idare eder. İçinde süt olan hiçbir şey verilmemesi gerekiyor
Tas0525 cerosk gerçektenmi ne yapicam peki gastroenteroloji dr yoğurt kesme dedi ama alerji dr gorusemedim henüz peki ne vericem ben bu bebeğe
cerosk Tas0525 vallahi bende hiçbir şey veremiyorum. Bizim başka şeylere de var ne yese kabarıyor. Yoğurtsuz şehriye çorbası, mücver, meyve, irmik, pirinç unu, sütsüz yumurtasız pankek, patates kabak vs bunları veriyorum
Tas0525 bsrhsnc kaka tahlili verdik dr gizli kan varmi diye baktı negatif çıktı süt ve süt ürünlerinde tepki vermiyor oysaki kafam çok karıştı