monaroza88 Haftaya 8 aylık olucak bebeğim. Şimdiye kadar meyveleri de hep buharda pişirip ezip verdim. Elma,armut, cennet hurması vs… Artık sadece cam rendeden geçirerek veya hafif ezerek kullansam pişirmeden olur mu? Zaten bir süredir pütürlü veriyorum.
iremert03 monaroza88 Tabi ki verebilirsiniz ben meyveleri hiç haşlamadan verdim zaten sebzeleri haşlanır da meyveler ne bileyim ilk kez duydum
ekimkizi_ monaroza88 blw yapiyorsan haşlanuyor sanirim ben rendeliyorum direk cevizle veriyorum kendim yediriyorum yani
Ogulluana monaroza88 Şimdiye kadar meyveleri de hep buharda pişirip ezip verdim Bunu sana kim dedi bir yaşıma daha girdim
monaroza88 ekimkizi_ evet blw yaptim.meyve fazladan haşlayıp kendim yedirecegim zaman da haslanmislari kullanıp yoğurda vs kattım.
monaroza88 Ogulluana blw yaptım ben meyveleri de haşlayıp öyle verdim tanısın diye. Fazladan haşlamışken de yoğurda vs de haşlanmış olanları koydum öyle de kendim yedirdim.
ekimkizi_ monaroza88 blw yeni yeni başladim ben bilemicem ama dişi varsa artik kendisi halledemez mi oğlumun 8 dişi var elmayi verdim gecen gun eline bir kiynak kadar yaninda durdum tabii bir kere cok kopardi hemen cikardim sonra alisti yedi basinda bekliyorum hemen parmakliyorum ben😀
goldengate monaroza88 canim oyle yapmana gerek yok cam rendeden gecirip yedirebilirsin ve cok ezme puturlu taneli yesin sekiz aylikmis
monaroza88 goldengate evet zaten 7.ayda başladım hafif hafif pütürlü vermeye şimdi çok ezmiyorum zaten
monaroza88 ekimkizi_ iki dişi var ama oyle tam çıkmadı tabi yarım şekilde çıkmış durumda yeni patladı yani
gmz10 monaroza88 Ek gıdaya yeni geçtik meyvelere birkaç güne başlayacağız. Bir an yanlış biliyorum sandım😅Rendeden geçirip verecektim haşlamam da mı gerekiyordu diye düşündüm
beyzzsenturkk_ monaroza88 hiç meyve haşlamadım ya da çatalla ezmedim eline verdim damagıyla dişiyle kazıya kazıya yedi 🤦🏻♀️
ekimkizi_ monaroza88 küçük küçük deneyin bogazında kalmayacak şekilde ne tepki verecek cesaret edemezseniz rendeleyip verin.
monaroza88 İnsan gibi cevaplayan herkese teşekkür ederim. Çok aşırı şaşırıp sanki bebeğe odun falan yedirmişim, sıradışı mantık dışı bişey yapıp çok büyük hata işlemişim gibi davranıp en iyi anne rolüne girenlere de az bişey mütevazılık anlayış dilerim.
sebooackgz monaroza88 ben de haşladım meyveleri muhallebilere katmak için bence bir sorun yok😂 ben eline veriyorum kocaman ısırıyor o iki dişiyle ben de ağzından alıyorum korkumdan iki dişi daha çıksın öyle anca korkmam heralde