kirazmevsimi_ 1 yaş bebeklerinizin kilo boy öğün ve mama miktarları nasil? Kıyaslamak için degil gercekten bilgi almak için soruyorum.
annebalim_ kirazmevsimi_ 76.5cm 10 kg anne sütü gece bı kere mama yıyor gun içinde bi kaç kez emer ve öğünleri malesef çok duzensız çoğu seyı yemıyor corba vs çok az yaniii
Asyade kirazmevsimi_ 1 yaş 3 günlük. 11 kilo 76 cm. 1 aydır yediği şeyleri reddediyor. Kahvaltılıkla arası yok. Yumurta peynir pankek vs yok. Zeytin ve salatalık seviyor bi tek. Öğünlerde de genellikle çorba ve mama ile geçiyor. Düzen yok maalesef
kirazmevsimi_ annebalim_ çocuklar çok zorluyor dimi büyüdükçe. Son 1 aydir bizdede yememe durumu var 🤦♀️
annebalim_ princessgirl emer emer de kaç kez doymuyor galıba dıye bı kez de mama verıyorum mamadan sınra bazen ıkı üç saat uyuyor tek emse saat bası kalkıyo
princessgirl 1 yaş gümbür gümbür geldi sürekli ağlıyor uykuya direnme gece uyanmaları iştahsızlık ağlamalar 😢😢
ahsen57 Benm kızımda 1 yaş 10 kilo yemek seçmez 🤣çorba fln çok sever en az iki ana öğün beni emiyor gece yatarken bir kere mama içer ara da meyvedir atıştırmalık yer ama 2 ana bir ara öğün kesin mama hariç 🤣
princessgirl annebalim_ mama ya ne zaman başladınız benim de sütüm azaldı yetmiyor hiç mama vermedim versem içer mi acaba
ahsen57 princessgirl hayır benim kızım uzamış sarılık geçirdi 3 ay kdr sürdü anne sütü sarılığı dediler o zaman baslamstk günde 3 kez falandı ben smdi sadce gece yatarken veriyorm aslında bırakmayı dusundm ama diş sancıları da ekleninc uykusuzlktn mahvolduk tekrar baslattm
semanur11 Benim çocuğa maalesef sebze yediremiyorum alıştığı şeylerin dışında bir şey verince öğürüyor sebzeyi mecbur çorba yapıp veriyorum pilav makarna tarzı şeyleri yiyor onun dışındaki şeyleri kusturıyor kendini 😔 nasıl yedireceğim bilmiyorum