atlaskuss Merhaba kızlar oğlum bir süredir diş sancısı çekiyor bugün doktora Gittim iburamin zero Şurup verdi ağrısını keser biraz da uyutur dedi aranızda kullanan var mı
arasardaannesi atlaskuss soğuk algınlığı ilacı diş agrısı için içilmez sanmam bnce ıcırmeyın hasta degılse 🌺
ada00 atlaskuss bizde geçenlerde bebeğim grip olduğu için kullandık 2 yaş üzeri kullanabilir diyordu doktor dozunu çok az verdirdi bize soğuk algınlığı ve grip için yanı
atlaskuss ada00 bana da yarım çay kaşığı ver dedi ama grip ilacı olduğunu demedi calpol kullanıyorum normalde bu calpolun bi tık daha etkilisi dedi ağrı kesici diye verdi yani
rabilay Biz soğuk algınlıgı için kullandık öyle bi şikayetiniz yoksa sırf uyusun diye kullanmayın bence ilaca bağışıklık sağlar vücudu
Aklimideliricem Bizde grip için kullandık ne alaka iburamin. Calpol veriyodum ben bide calgel var calpolün jeli onu dişine sürüyodum o da çok rahatlatıyo
annebalim_ Aklimideliricem Bızde uc gündür çok kötü diş sancısı cekıyoruz azı dişler gelıyor ne onerırsınız
atlaskuss annebalim_ ben tedagil ve calgel kullanıyorum arada onu arada onu ikisi de iyi geliyor tedagil toz daha rahat veriyorum calgel jel olduğu için her zaman elletmiyor damaklarını
annebalim_ Aklimideliricem yaşına Yenı gırdı sol azı çıktı sağ azı da felaket bı patlasa da rahatlasak artık sızın ne zaman çıktı ve ne zaman btıyo bu aglama sızlama
Aklimideliricem annebalim_ benim iki çocukta da ilk dişleri çıkarken 1 gece çok ağladılar ondan sonrasını bilmedim hiç çok şükür 😂 2 yaşındaki çoğunu çıkardı 1 yaşında var bide o da 7 tane çıkardı daha 😂 o yüzden şu zaman kesilir ağlaması diyemicem valla
ada00 atlaskuss uyutuyor doğru ama benim oğlum asla erken uyumazdi 7 de uyur Sabah 10 da kalkardı çok uyku yapıyor ben iki gün kullandım ama çok etkili bebeğim hemen iyilesmisti
annebalim_ atlaskuss tetagıl bende kullanıyorum ama çok fazla etkısı olmadı bıde calgel alayım bakalım ınsallah onun etkısı olur
maygirl atlaskuss soguk algınligi ilaci o.. tetagil alın yada calpol verin.iburamin vermeyin..yazdklarmdan brni kullanin ha olduli iburamin verdiniz sadexe 5 gun kullanablirsiniz.