pamukkizinannesi050824 bebegim95 ıspanakli börek Cay biraz basit kaçtı ama kahvaltı usulü takılacam vallaha 😂
dogammerve bebegim95 yeşil mercimek çorbası, brokoli, karnabahar, patates, baharatlayıp fırında pişirdim birde salata yapacağım ortanca kızlarımdan birinin okuldan gelmesini bekliyorum kardeşine bakmaları gerekiyor 🤣🤣
Tunaveannesi16 bebegim95 Oğluma kıymalı patates yemeği ve pilav Bize bugün yemek yok 😂 Poğaça yapmıştım gece yanına kahvaltılık şeyler menemen patates kızartması falan yeter her gün her gün yemek yapamam 🙂
Senakaraca bebegim95 Temizlik yaptım. Misafirim gelecek sarma sardım derken. Akşama tava böreği ve çay var 😁😍
Birdunyabircennetannesi bebegim95 Bezelye Pirinç pilavı Ispanak(Yapmasaydım kötü olacaktı) Islak kurabiye Portakallı kek Oğluşumla yaptık
Mrcasl-1 bebegim95 Yoğurt çorbası Kuru dolma Dünden pırasa vardı onu da koyarım bide salata tamamdır 🌺
momfanti bebegim95 patlican yemegi ve basmatiden pilav yaptim . Bide salata yaparım daha nolsun Allah herkesin sofrasına bereket versin
kahvepres bebegim95 lahmacun fırına gönderdim yanına mercimek corbası salata bu kadarlık tatlı olrakta sütlac yaptım😍
bebegim95 Herkesin eline sağlık 😍☺️ anca düzgünce bakabildim. Bizde de akşam menüsü; Et kavurma ve basmati pilav ayran vardı son anda aklıma gelen oydu 🙃 kızıma da havuç patates karnabahardan mucver yaptım yanına yoğurt verdim gitti 😀