bendenbirtanedahayok Şuanda hangi kitabı okuyorsunuz? Ve favori kitabınız hangisi? Ben şuan: Nermin Yıldırım-Ev okuyorum. Favori kitabım: Orhan Kemal- El Kızı 😢😢ve Yu Hua-Yaşamak🌸🌸
obiranne3 bendenbirtanedahayok ferrarisini satan bilge-Robin Sharma çok severek okuduğum kitaptı. sufi psikolojisi- kemal sayar terapi- kemal sayar. psikoloji üzerine seviyorum🌸
curlysister bendenbirtanedahayok şu an atomik alışkanlıkları okuyorum, favori kitabım Martin Eden ❣️ yaşamak benim de çok sevdiğim okurken epey ağladığım bir kitap 😢
bendenbirtanedahayok curlysister jack london bende çok severim beyaz diş okudum şimdi ademden önce var elimde bi onu okuyayım martin edene başlicam ama gözümü korkutmuyor değil uzun gibi biraz🥹
bendenbirtanedahayok fraubi 2 kere bırakmak zorunda kaldım dili çok ağır geldi bana😢 ileri sayfalarda düzeliyor muydu
fraubi bendenbirtanedahayok Aslında çok kitap okuyorsanız hemen etkisi altına alır diye düşünmüştüm. ☺️Çok farklı bir kitaptı benim için. Mistik,bilim kurgu, fantezi gibi bir şey 😅😂
bendenbirtanedahayok fraubi 10 sene önce almıştım kitabı ilk önce lisedeyken okumaya çalıştım olmadı 10 yıl sonra geçen ay tekrar denedim ama dilini hiç anlamadım özellikle 5 sayfa okuyup hiç bişey anlamayınca ne okuyorum ben ya dedim bıraktım keşke okuyabilsem🥹😁
fraubi bendenbirtanedahayok Lisedeyken pek anlaşılabilecek bir kitap olduğunu düşünmüyorum 😆 Biraz zaman geçince tekrar deneyin bence şans vermelisiniz ☺️
2ogullu1anne Yu Hua Yaşamak kitabını okuyorum.Favori kitabım da biraz aksiyon,polisiye sevdiğim için Sherlock Holmes serisi.Elimdeki bitince de Orhan Kemal ve Martin Eden kitabına başlamak istiyorum.
bendenbirtanedahayok 2ogullu1anne çok güzel okuma zevkimiz benziyor galiba ben şu sıralar Türk Edebiyatına sardım Reşat Nuri Güntekin dudaktan kalbe okumayı düşünüyorum🥹🌸
Meri-Mel bendenbirtanedahayok Şuan sadece tefsir okuyorum ,uzun süredir roman okumuyorum daha çok polisiye şeyler okurdum,ya da tarihi kitaplar bazen dini kitaplar Sherlock Holmes serisi acayip güzel 🙈☺️
bendenbirtanedahayok Meri-Mel ya polisiyede Ahmet Ümit çok severdim birde tarihi okumayı bende çok severim Kuran’ın anlattığı tarih kitabı var Talha Uğurluel’in onu çok merak ediyorum🌸❤️
_Lavinya bendenbirtanedahayok Listemdeki kitapları yazayım.🌸 Gece Yarısı Kütüphanesi Çöl Çiçeği İnsanın Anlam Arayışı Dokuz Yüz Katlı İnsan
surprizbebe _Lavinya ben de İnsanın Anlam Arayışı na yeni başladım. Bebişten pek elime alamıyorum ama okuyacağım inşallah
bendenbirtanedahayok _Lavinya gece yarısı kütüphanesini şu sıralar çok popüler biraz geçsin bende okumayı düşünüyorum, çöl çiçeğini de duymuştum ama şuan yüreğim kaldırır mı onu bilmiyorum baya bi iç parçalayıcıymış🥹 dokuz yüz katlı insan ismi ilgimi çekti roman mı oda😊🌸
Birbahargunu bendenbirtanedahayok şu an Fakir Baykurt’un Eşekli Kütüphaneci’yi okuyorum çok keyifli. El kızı da listemde çok merak ediyorum ay zevklerimiz çok benzer Nermin Yıldırım da listemde Ev nasıl acaba Bavula Sığmayan’ı alacaktım ben de
bendenbirtanedahayok Birbahargunu bahsettiğiniz kitapları duydumm vakit bulursam benimde lsitemde🌸 aynı kitapları okuduğum insanlarla karşılaşınca aynı yolda yürüyormuş gibi hissediyorum🥹🌸 Neriman Yıldırım’ı ilk Dokunmadan kitabını okuyarak tanıdım zaten kalemini sevdiğim için Ev ve Misafir kitaplarınıda aldım. Ev evet iyi ama Dokunmadan okumadıysanız mutlaka onunla başlayın mükemmeel bir kitap🥹🌸
acimavi bendenbirtanedahayok şu an ‘robert galbraith-guguk kuşu’ okuyorum. Aynı zamanda favorilerimden birisidir😇 uzuuun yıllar sonra tekrar kitap okumaya başlayınca sevdiğim bir seriden baslamak istedim. Başka bir favori söylemem gerekirse fantastik korku olarak ‘justin cronin-hiçlikten gelen kız’ , dram olarak da ‘khaled hosseini- uçurtma avcısı’ diyebilirim. Kitaplığıma bakınca bir çok favori buluyorum ama seçmem gerekirse aklıma ilk bunlar geliyor😁
bendenbirtanedahayok acimavi çok önyargılıyım bir türlü seri okuyamıyorum🥹 okuyanlara gıpta ediyorum🌸 fantastik severim ama korku hiç okumadım nasıl bir deneyim etkiliyor mu okumak gerçekten😊 uçurtma avcısıı bende çok severim hatta bin muhteşem güneşi hemen arkasından okumuştum iki kitapta benide çok etkilemişti🥹🌸