uykusuzgiller Ay 2 günlük bebeğim var 3 gündür sabah 5te kalkıyor atak mı acıkıyor mu bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı ? Bir de ögünleri nasıl ayarliyorsunuz kaç öğün ek gıda kaç öğün meme/mama veriyorsunuz?
kanalizzze59 uykusuzgiller uyandığında öğün uyumadan önce emziriyorum Sabah uyanınca kahvaltı uyumadan emzirme Uyanınca çorba uyumadan emzirme Uyanınca akşam yemeği uyumasına yakın 1-2 saat önce gece maması Uyumadan önce emzirme
bendenbirtanedahayok uykusuzgiller akşam kaçta yatırıyosunuz? Ben akiam 8 de ystırdım 4 gün boyunca 4:30-5:00 civarı uyandı hep dün 10 da yatırdım sabah 7 de kalktı😂
elftty uykusuzgiller benimki doğduğundan beri aynı ama aç da olblr sabaha karşı aç olduğundan diyrolardi bende gece emziriyorum duruma göre sabah açsa ona göre de mama veriyorum hemen
uykusuzgiller kanalizzze59 ben emziriyorum mama kullanıyoruz emzirme yerine mama versem bebeğime çok olur sanirsam şimdilik 3 öğün ek gida veriyorum
uykusuzgiller Meme değil mama alıyor 6 7 ölçek sabah ve akşam gece ve gün içinde vermiyorum. Ek gıda gündüz alıyor gece beslenmesini çok uzun zamandır kesmiştim. 5te uyanınca acaba dedim acıkıyor mu mamasini genelde akşam 8 gibi yiyor
kutsal6363 uykusuzgiller 8 ay 5 günlük bebeğim mama ile besleniyor sadece ama gece beslenmesini nasıl kestiniz acaba benimki en en fazla 2 3 saatte bir ağlıyor uyanıyor mama alıyor gün içinde de öyle ben anlamıyorum artık nerde hata yapıyorum 😞gündüz de 2 uyku yapıyor ama uyutana kadar neler çekiyorum zorla sallayarak beşikte
peramomms uykusuzgiller kilo alımı nasış mamayı kesince 8 aylık olacağız öğünlerde. 1-1.5 saat sonra mama veriyorum
uykusuzgiller bendenbirtanedahayok saatle mi alaklı bilmiyorum saati önce çekmeye çalıştim ben hep , bana da vakit kalsin diye ama yok uykuya zor geçiyor besigine alinca bin kere uyanıyor tekrar uyanıyor. Neyi yanliş yapıyorum sormak istedim. Geç yatirinca aynı şey oluyor
uykusuzgiller bendenbirtanedahayok gündüz uykusu nasıl? Benimki az süreli 3 uyku yapiyor gündüz 4te uyanmış oluyor uyutmuyorum sonrasinda 7den sonra huysuzluk yapiyor 9 10 kadar bekletemiyorum ama bugün deneyeceğim 🤗
kanalizzze59 uykusuzgiller 8-8.30 uyanıyor akşamda 9-9.30 uyuyor Bebekler uyandıktan 13 saat sonra gece uykusuna hazır olurlar 2 uyku yapıyor ilki 11-11.30 gibi uzun uyku diğeri 4-4.30 gibi yarım saat
bendenbirtanedahayok uykusuzgiller benimkide çok uykucu gündüz 1-1.5 saat aralıklarla 3-4 uyku yapıyor dediğiniz gibi akşam 18:00 de mızlanıyıor yatırıyorum ben genellikle 4.uykusunu yapıyor zaten 30 dk anca uyuyor onu sonrasında 21-22 civarı yatırıyorum genellikle
uykusuzgiller kutsal6363 öncesinde emziriyordum sütüm azdı mamayı veriyordum uyanmiyordu 4 5 aydan sonra uyanmiyorsa uyandirmaya gerek yok diye uyandırmadim alıştı. Atak zamanlarında uyanıyor sık sık zaten dediğiniz gibi zor uyutuyorum ayakta kucakta falan güç bela ama mama vermiyorum hata mı yapiyorum onu düsünuyorum bende
uykusuzgiller bendenbirtanedahayok maşallah uykucu olması güzel size vakit kalıyor aralikta olsa uyuyor. Bende geç yatiracağım bakalım nasıl olacak
kutsal6363 uykusuzgiller yani uyanmasigi sürece zaten uyandırıp beslenmeye gelerek yok ama benimki 3 4 saat uyusa diyorum çünkü açlıktan değil öylesine mama yiyor. Kaç ml veriyorsunuz mesela siz ben 2 3 saatte bir uyanıyor diye 120 veriyorum
uykusuzgiller kutsal6363 dediğim gibi gece vermiyorum yatmadan 1 saat önce 6 7 ölçek içiyor 180 yapıyor sanırım
peramomms uykusuzgiller oğlumda 8 aylık olacak mama içmek istemiyor 60-90 anca içiyor zorşa mamayı içirince bir sonraki ek gıda öğününe çok açıkmıyor az yiyor ek gıdaya daha istekli kessem mi mamayı diye düşünüyorum