Hafsanurhasan Kızlar ocağın 7 sinde oldum adet doğum yapalı 10 ay oldu bi kzım var normalde bir veya iki gün geçikme olurdu olurdum adet ayın 12 hala bişey yok test alıp yapmalımıyım yoksa beklemeliymiyim
Deletedmom113 Hafsanurhasan yani bunu sormaya bile gerek yok😁tabiki git bi bak eğer yoksa bile nedeni için dr git .
Ozge_AyazEfee Hafsanurhasan herkesin hormonuna kimse karışamaz. Test yapmak, Dr a gitmek veya şayet hamileyseniz bekleyip karnınızın büyümesini beklemek . Buna karar vermek sizin elinizde.
Kiviefe Hafsanurhasan bende ilk adetimi ocagın 6 dında oldum. 8aylık oglum bende daha olmadım 7 gün geçikti
Ecrintuba Hafsanurhasan bnde ocagn 4 de hasta oldum subatta hasta olmm lzmdi ama olmdm 1 ysnda kizim var kan thlili yptrdim hamileyim sizde buyuk ihtimal hmilesiniz
Ecrintuba Sevgi1 istemeden oldu malsef korunuyorduk ama bu sefer krnmadik hemn de ttu anladim vlla bnde ondan once bir kere daha hamileligim oldu ama kalp atisi yoktu oda istiyerek olmadi kurtaj oldum kalp atisi olmadigi icin bunuda istemiyerek baklm ayn 19 doktra gidicem
Eminayaz Sevgi1 cok bulantm var halsizim ama oglum icin ayakta durmaya falisiyrm surekli biseler yiyoruz yoksa acligida gelemiyorum cok yemeyede