Canoglum_00 Arkadaşlar bu cihazdan alan var mı almayı düşünüyorum kullanımı nasıl oluyor daha önce lazere gittim de tam bitmedi bundan sonra kendim evde kullanmak istiyorum aylık mı haftalık mı yapılıyor nasıl oluyor acaba
Nilayy03 Canoglum_00 bende almayı düşünüyorum fakat eşim zararlıdır diyo kararsız kaldım burada bekliyim
Buket57 Canoglum_00 3 sene önce aldım ve evde çekmecede duruyor bir kere bile kullanmadım😊 süs olarak aldım galiba,şaka bir yana denemeye fırsat olmadı sanırım o zaman biz 3 bin liraya almıştık şimdi ne kadar Allah bilir🤔
Nisakusum Canoglum_00 bende dün soru actım bu konu hakkında ama daha önce hıc lazere gıtmedım evde başlamak istiyorum kendım cözum olur mu kı
bendenbirtanedahayok Nilayy03 bende hep çekindim ama zararlı değilmiş, deride 7 katman varmış dokular vs sadece 3 katman kıl köküne kadar gidebiliyormuş bir doktordan dinlemiştim
bilemedim12 ebrusafura merhabaşar üzerinden geçti ama işe yaradı mı ben ilk kullandım Philips var bende 951/03 modeli şimdi nasıl kullanacağım acaba tüyleri alıp mı almadan mı
Nisakusum ebrusafura gerçekten mi model model fark edıyor mu bunlar çünkü benım dün baktıgım 10 bin küsür
bilemedim12 arzudefne22 merhaba bende Philips aldım da nasıl kullandınız acaba 1 ay boyunca hafta 1 mi aldığımız yer öyşe söyledi ama uygulama farklı söylüyor birde her uygulama da uygulama öncesi tüylerinizi jiletle aldınız mı
ebrusafura Nisakusum vallahi bacım Philips aynı işlemi yapıyor Benim aldığımda bütçeniz varsa Philips 13 14 binlira benim o kadar bütçem Yok maglisefki Trendyol da en çok satılanlar da 1 numarayı baya yorumlarında iyi videolarında baktım mantıklı geldi