Merhabalar 2 yasında kız cocugum var ve 29 haftalık hamileyim bırıncı hamılelıgımde asla hemorıd problemı yaşamadım ama bu bır hafatdır cok fena yasıyorum kanıyor oturamıyorum kalkamıyorum. Doktoruma söyledim fıtıl kullan krem kullan dedı ama yok bıde ayrıyetten cocugum olunca dahada zor oldu oturması kalkması onunla oynayamıyorum bıle o derece canım acıyor artıı dun dayanamayıp genel cerraha gıttım hamılelıkten oldugunj ve kanadıkca kuculechını tekrarlayıp tekrarlamayacagını bılmedıgını soyledı hıcbır ılac kullanmazsn fitil ve krem dısında dedı ve sıcak rahatlatmaz soguk yapman lazm falm dedk dunden berk fena kanamam oluyor Lavabodam çıktım ama bır bana sorun kulaklarm uguldadı basık dondu acısına yere yattımm ayaklarım tıtredı bır 10 dakıka kenıme gelemedım sızısından sımdı sıze sorum ben ne yapabılırımm bana yardımcı olun sıcak ıse yaramıyor soguk hıc ıse yaramıyor bu acı benı bayıltıcak duruma getırtıyor tahmınen bu kanamadan nekadar sonra küçülüyor tekrarlar mıı bana bır akıl verınnn