Busrabbb Merhabalar Bebeğim 18 aylık rocs marka dil macunu kullanıyordum ama içeriğinin temiz olmadığını öğrendim :( birde yuttukları için .. Sizlerin kullanıp memnun kaldığınız ürünler nelerdir ? Macun ve fırça olarak Şimdiden teşekkür ederim anneler :)
mobesebesir Busrabbb bizde ilk rocs kullandık ama sonradan değiştik hem içeriği temiz değil mis hemde 1 ay sonra atıyorsun yarısı cop oluyor. Agarta kullandık daha sonra şimdi de Eyüp Sabri Tuncer aldık içerisinde sls paraben florur renklendirici vs yok. Firca olarak ta sensodyn kullanıyoruz gayet yumusak
Mnli Busrabbb 18 ay için macuna gerek yok sadece su ile fırçalayabilirsiniz dedi çocuk drumuz ben çoğu zaman fırçalamayı bile unutuyorum büyük oğluma 3 yaşta macun almıştık rocs önermişti dişçimiz şuan 5 yaşında hala rocs kullanıyoruz
Kbr-a Busrabbb ben henüz diş macununa geçmedim 2,5 yaş bi küçük kavanoza susam ve Hindistan cevizi yağı karıştırdım onunla fırçalatıyorum bazense misvak tozu aldım onunla fırçalıyor tavsiye ederim
Busrabbb mobesebesir evet ya aynen öule alıyorum 1 ay sonra doğ dolu ama çöpe atmak zorunda kalıyorum yazık günah :( teşekkür ederim bakayım onlara da
Busrabbb Mnli ben de bazen fırçalıyorum basen fırçalamıyorum o da fırçalanmıştır çok çünkü macunu da bitince kaldı ozaman öyle suyla da fırçalayayım korktum dişlerinde sonra sorun olmasın :(