2 gün önce bebeğimin odasını ayırdım. 2 gün oldu ve çok rahatız keşke daha önce yapsaydım. Şu an 11 aylık 1 yaşına girmek üzereyiz. Bence ideal bir ay. Oturma odasına beşiğini götürdüm park yatak zaten taşınabiliyor. Onun kapısını kapatıyorum soğuk olmasın diye bizim odamızdı hemen yan odada. Bizim odamızın kapısını açık bırakıyorum gece ağladığında sesini duyabiliyorum. Duyamasaydım eşimden kendimi arayıp telefonun birini odaya bırakıp hoparlörü açıp ağladığında yanına gidecektim. Ama gerek kalmadı sesine uyanabiliyorum hemen. Bir sorun yaşamadım açıkçası ilk gün 4 kere kalktı sanırım yeri değiştiği içindi.dun gece de eşim git bir kontrol et dedi gece 3 gibi. Gittim kontrol ettim gayet güzel uyuyordu ama ben gidip kontrol ettikten sonra uyandı bir tek o zaman uyanmış oldu. Başka da sorun yaşamadım bence kesinlikle ayırın. Biraz korktuk içimize oturdu açıkçası sanki odada bir şey eksilmiş gibi oldu ama, öbür türlü hiç rahat uyuyamıyorduk eşimin her dönüşüne falan çocuk kalkıyordu. İkimiz için de iyi olan bu oldu