1erkekannesi_ Hanımlar istediği birşeydi süpriz yapmak istiyorum renkli krampon daha çok seviyor pek anlamam ama sizce hangisi güzel?
Betelgeuse_ 1erkekannesi_ pembeli morlu sevmeyebilir belki eşiniz 😊 bu yüzden siyah beyaz olanı diyorum
prensesannesi07 1erkekannesi_ siyah beyaz olan yada neonlu seviyorsa neonlu alın bende eşime kırmızı almıştım
1erkekannesi_ Betelgeuse_ Şuan ayağında giydiği krampon pembe renk🤭Artık kötü olduğu için süpriz yapmak istiyorum teşekkürler fikriniz için
merkursavascisi_06 1erkekannesi_ sondan ikinciyi al. Güzellik olarak ilk üçü güzel de halı sahada eşine ılık mısın diyebilirler🤦🏻♀️
bendenbirtanedahayok 1erkekannesi_ 2 ve 4 beyaz olanlar daha iyi sanki renkliler pek hoşuma gitmedi gerçi erkeklerin krampın sevdası bi değişik benimkide kıpkırmızı almış geçen😂
hemsireemom 1erkekannesi_ beyaz olan güzel bence ama genelde erkekler pembeden hoşlanmasalar bile yine de kramponda en üsttekini tercih ederler sebepsiz bir şekilde neden olduğunu bilmiyorum 🤷♀️😅
Duyulurum 1erkekannesi_ gri siyah olanı alırdım ben Gerçi o da hemen yıpranacakmış gibi geliyor. Altındaki neon yeşil daha sağlam görünüyor onu alırdım.