Fifimoon Kızım 1 ay 18 günlük , gece 2,3 defa meme emiyo ( mama içmiyor , biberon götürmeyor) nası azalta bilirim gece beslenmesin ? 🥺
momofmychildren Fifimoon bebeğiniz henüz çok küçük azaltmayı asla düşünmeyin kızım 6 aylık gece 1 bazen 2 kere uyanır
ebrarberen23 Fifimoon bu aylarda kalkmaması daha garip olur eğer çok geç yatmadıysa iki üç kere kalkması gerekiyor zaten beslenmeyi kesmeyin ilk üç ay gelişim için çok önemli
sekerkutusu Fifimoon gece beslenmesini azaltmamalısınız o ne zaman beslenmek isterse beslemelisiniz. İlk defa böyle bir şey duyuyorum ve şok geçiriyorum. Bir anne olarak seni de anlıyorum ama biraz büyüsün sabret uzun uykuları Olacak yavaş Yavaş artacak uyku süresi beslenme yeri gelecek bire düşecek. Ama o zamana kadar her istediğinde beslemelisin. 2 Buçuk ay oldu benim kızım saat gece 00.00 Sekize kadar en az iki defa kalkıyor. Altı Saat uyuduğu oluyor. On gün öncesine kadar her gece en az üç dört kere Uyanıyordu beslenmek için.
ana0105 Fifimoon asıl kalkmazsa anormal, ne güzel işte mis gibi hazır emiyor bol bol alsın sütünüzü. 3 aylık falan olunca gece belki de hiç kalkmayacak geç saatte besleyip daha uzun süre uyuyabilecek sabaha kadar. Sizi öyle iyi anlıyorum ki uykusuzluk perişan ediyor ilk etapta biz anneleri ben de öyleydim ama bebeğinizin sağlıkla büyüdüğünü gördükçe şükrediyor iyiki diyorsunuz
Fifimoon ece94 sekerkutusu kolik bebek , yediklerime dikkat ediyorum fakat yedikten sonra kıvrılıyor uyumuyo onun için bilmiyorum ne yapayım en çokta geceleri kıvranıyo
cennetkusum16 Fifimoon 1 buçuk aylık bebeğin gece beslenmesini azaltmak nedir 3 ay dolana kadar 2 saatte bir besledim mama almasına rağmen. 9 aylığız gece hala uyanır beslenme için. Geç dönem sarılığı olur bebek uyandırın muhakkak yesin
fatmakesenoglu1 cennetkusum16 merhaba benim bebeğim 4 aylık olmak üzere bu zamana kadar hep 2-3 saatte bir ben uyandırıp emzirdim ama kalkmak istemiyor artık kalkmadığı sürece acıkmaz dimi
kmomm 4 bucuk aylık hala 2 saatte bir emiyor. Evet çok zor ama bebeğiniz daha çok küçük. En geç 3 saatte bir emzirin
cennetkusum16 fatmakesenoglu1 acıkmaz uyumak istiyorsa bırakın uyusun çünkü uyku duzeninin oluşmaya başlayacağı döneme girmissiniz
defnesmom3 Fifimoon zaten 3 aya kadar 3 saatte bir beslenmesi lazım kalkmasi istemesi çok normal azaltmak için erkek daha
bitrakyali Fifimoon benim bebeğim 4 aylık gece 4-5 defa emmek için kalkıyor. Sizin bebeğiniz daha çok küçük 2 saatte bir beslenmesi lazım doktorunuz da size bunun bilgisini vermiş olmalı
sekerkutusu Fifimoon kolik bebekler geceleri biraz zorlar zaten. Ama bu durumu maalesef yaşıyoruz kimisi dört ay kimisi altı aya kadar yaşayabiliyor. Fakat seninkinin gece emme sıklığı normal saat başı emiyor desen sürekli emdiği için daha da fazla gaz yapıyor bebeğin diyeceğim. Kolik bebeğin olayı o zaten uyumaz ağlar kıvranır. Allah yardımcın olsun. Ama bu durum geçene kadar böyle devam edecek beslenmeden kısma çünkü daha çok küçük
badesmommy Fifimoon nasıl yani 😀 bebeğiniz daha çok küçük tabiki acıkacak neden azaltmayı düşünüyorsunuz anlamadım. 5.aydayız hala kalkar emer
myavocado Fifimoon o kadar minik ki, gece iki bilemediniz 3 saatte bir emmesi gerekli zaten. Gece beslenmesini azaltmak için daha çok zaman var 😊