Berraa_54 Bebeğim 2 buçuk aylık sürekli elini emiyor mesela şuan hem ağlıyor hem elini emiyor aciktigi için mi yoksa dişle ilgili mi emzirince de ağlıyor aslında napicagimi şaşırdım
feyza1909 Berraa_54 elini emmesi bir gelişim aşamasıdır sakın engelleme eğer karnı toksa ya dişleri kaşınıyor diye ya da elinden haz duyuyor diye emer ☺️
3kedili2bebekli Berraa_54 ağlayarak elini emiyorsa açtır, meme emerken de ağlıyorsa gazdır gazi varken bebekler emmek ister emerken de ağlarlar ama el emme bir gelişim surecidir ağlamadan emiyorsa bir problem yok
prensesannesi07 Berraa_54 emzik parmak emmekten daha iyi en azından emziği bıraktırabilirsin ama parmak öyle değil kendimden biliyorum ben parmak emmişim annem çok zor bıraktırdı ve ben 1. Sınıfa giderken bile parmak emdiğimi hatırlıyorum
feyza1909 Berraa_54 kendi çocuk doktoruna götürdüğün zaman zaten o bakar ağzına kontrol eder salyalanma, sinir hali,huzursuzluk bunlar diş çıkarma evresi için çok normal durumlar dediğim aç olmadığı sürece elini ağzına atması çok normal
gg3848 Berraa_54 diş için erken ellerini emmesi çok normal ondan zevk alıyor hem de ellerini keşfediyor doyuyordur merak etme 4.5 aylık olduk iyice sardı ellerini emmeye normal yani🤗