aselaleynaa evimde banyomda halı serili yani boş bi yer yok kızım orda bile rahat bırakmaz peşimden hemen gelir bir iki böyle geldi anne cis yapıo felan dedi bende lazımlığını koydum klozetin karşısına hadi ben çiş yapacam dedim koştu benle hemen oturmak istedi ondan öncesi hep benle girince çok zorlamadı tabi ondan baya öncesi hayatta oturmazdı bende bıraktıydım sonra kendi kendine çiş diyip gitti geldi 4 5 kere yaptı lazımlıga tek sorun ev ne kadar sıcak olursa olsun kış günü olunca bide benim akıllı kızım taktımı takar evde sürekli çıplak gezmek istedi gidip hemen yapmak için 1 2 hafta ishalle uğraştım üşüttü tekrar taktık bezi şuan 2 yaş 5 aylık hala istiyor tuvalete yapmayı ama gene üşütecek diye yaza kaldı siz önden benim çişim geldi tuvalete yapacam sende gel gibisinden alıştırabilirsiniz şimdiki çocuklar maşallah zehir gibi onu kafasına noktalarsa direk alışır benim kızımdan asla ama asla umudum yoktu çevremdekilerin öyle benimle gele Gide tuvalete kafaya noktalamış inşallah yaza bizde bırakırız komple 🥰