aysegultkn01 Ben anakucağında uyutuyordum az önce birisi kırıldı :((( birini ayağımda mı sallarım artık bilmiyorum ikisi aynı anda uyumaya alışık çünkü sizler nasıl uyutuyorsunuz?
senazeyna aysegultkn01 benim ikiz kızlarım var gündüz uykularımız pek düzenli değil ama gece uykumuza en geç 11 gibi geçiyoruz en erken de 9 buçuk doğduklarından beri sallamadan yataklarına bırakarak uyutuyordum ama bu aralar emzikle uyuyorlar bir de fön sesine alıştırdım çok zorda kalırsam onu açıyorum
aysegultkn01 senazeyna nasıl uyuyorlar ya yataklarında cidden bana bunu başarmak o kadar zor geliyor ki
senazeyna aysegultkn01 kusura bakmayın yeni gördüm ben ilk doğduklarında sadece anne sütü alıyorlardı ve memede uyuyorlardı daha sonra 50 günlükken mamaya başladım o zaman diliminde de geceleri mama yedirmeye başladım ve biberonu ağızlarından çektikten sonra hiç yataktan almıyordum ama doğdukları andan itibaren hiç sallamadım ve hiç kucağa alıştırmadım ki kaynanam da hiç izin vermezdi iyi ki vermemiş şu an tam 4 aylığız ve maalesef bu aralar uykuya emzik olmadan geçemiyoruz uykuya dalmaları da en az yarım saati buluyor anlayacağınız atak bizi de vurdu bebekler hakkında hiçbir fikrim yoktu ama etrafımda hep büyükler ve anlayan insanlar vardı onlara güvendim ve çok şükür işe yaradı 👼 Allah hepimizin yardımcısı olsun bu günler geçecek inşallah 🙏🏻
beril12345 Birini ayağımda sallıyorum, diğerini kucağıma alıp oyalıyorum. Ayağımdaki uyuyunca, kucağımdakini sallıyorum bu sefer de
ceylanay 8 aya kadar ana kucağında uyuttum sonra yere yatak serdim öyle öyle alışıp uyudular kendi kendilerine uyudular
aysegultkn01 sahinn2 biz çok kötü dueumdaydık öyle bi raddeye geldik ki gece sadece onda uyuyorlardı yatağa koyunca uyanıyorlardı sabaha kadar onda uyutuyorduk sonra dedim bırakıcam bu anakucğaını gece uykusuna geçerken bi 10 dk sallıyorum artık yatırıyorum uyanırlarsa eşimle ayağımızda sallıyoruz bu şekilde daha da rahat uyumaya başladılar ilk başta çok kolaylıkdı ama artık zorlaştı anakucağı da😂😂😂😂ne zaman kendi başına uyuyor bu bebeler😂😂😂😂
aysegultkn01 aysegultkn01 aynı şekilde gündüz uykuları da salllamıyı bırakınca uyanıyorlardı artık sallıyorum uyuyunca bırakıyorum yatağa yatırıyorum 45 dk dan önce uyanırlarsa ayağımda sallayıp geri uyutuyorum yavaş yavaş uzar umarım uykuları😂😂😂
Pirasalipuding aysegultkn01 biri ayağımda biri beşikte uyuyor ikisinide sallıyorum malesef henüz kendi kendilerine uyuyamıyolar
sahinn2 aysegultkn01 bende merak ediyorum valla bizde gece uyanınca ana kucağında sallıyoruz valla ayağıma kucağıma alıştırmadım ağır zor oluyor uyutup biraz dalınca yatırıyorum ben bazen ninni açık bırakıyorum bir süre
mugey 5 aylık ikizlerimi şu an kucakta pış pışla 5dk da uyutuyorum önce biri sonra biri. Birisi yatağında pış pışla uyuyordu hastanede yattı 4 gün sonra kucak istemeye başladı diğeri zaten sürekli başka bişeyle uyuyor neyse ki kucaktan bırakınca uyanmıyorlar bakalım ne kadar böyle gidecek.