bucocukac_ İyi akşamlar güzel anneler 18 aylık bebeği olan anneler beslenme düzeniniz nasıl günde kaç kez besleniyor ve neler tüketiyor boy kilo durumları nedir
dertlikaval bucocukac_ Boy kilo bilmiyorum maalesef en son 15 aylıkken baktırdık 26 sında 18 ay olacağız Sabah kahvaltı Öğlen uykusu öncesi mama veriyordum 160 lık şimdi azalttım baya o arada muz veriyorum kesicem tamamen Kalkınca çorba veriyorum Ara öğün meyve bazen poğaça bazen sigara böreği Akşam bizim yediklerimizden yiyor Yatmadan önceki aralıkta yine babasıyla meyve yer isterse biraz Uyku öncesi mama veriyorum öğleni kestikten sonra onu da keseceğim
Yazmelegi_ bucocukac_ sabah 8.8.30 arası süt içer 11 gibi kahvaltı yapar 1.30 da uykuya geçer 3 te kalkar çorba yoğurt yer 5 gibi içerse süt içer içmezse meyve yer 7 de akşam yemeği 8.30 9 gibi isterse meyveli yoğurt yer veya meyve 10 gibi de süt içer
fsfsfsg bucocukac_ önümüzdeki hafta 18 aylık olacak. Sabah uyanınca 8-8:30 kahvaltı + anne sütü 13:00 civarı öğle yemeği (küçük bir kase çorba ya da sebze yemeği) + anne sütü 16:30 civarı yoğurt ve meyve 19:30 civarı akşam yemeği (küçük bir kase et yemeği) uyumadan önce anne sütü. Ama işe başlayacağım için iş yerinde sağamazsam öğle anne sütünü kesmek zorunda kalacağım. Bazı yerlerde 6 öğün yemek verin diye okuyorum ama o zaman ana öğünlerde iştahsız olur gibi geliyor.
nadidelifora bucocukac_ 18 aylık sayılır Boyu 84cm kilosu 11.500. Üç ana öğün iki ara öğün yapıyor. Kahvaltıdan sonra bir ara öğün. Sonra uyku. Uykudan sonra öğlen yemeği. Akşama kadar elinde biseyler atistirir kuru üzüm vs. Gibi. Sonra akşam yer. Yatmadan avakado muz karışım verir yatiririm🌸
bucocukac_ fsfsfsg ya evet benimde aklımı karıştıran şey hep bu benim oğlum 3öğün yiyor ama her öğünü besleyici ve sağlıklı oluyor ara öğün vermiyorum versem de almıyor zaten ara öğün verince ana yemeklerini yemiyor
tavuklupilavv bucocukac_ Kilosu 11.350 Boyu 81 Sabah kahvaltı öğlen çorba akşam yemek aralarda da meyve falan yiyor.
Habibebcr bucocukac_ yeme sorunu olan bir bebeğim var kilomuz 10.700 gr boy 79 cm sabah 6 7 gibi mama 4 ölçek içer 9 gibi cicibebe pirinç unlu muhallebi uyku öncesi avokadolu mama ya da çorba uyku sonrası çorba ara öğün yoğurt akşam çorba ve uyku öncesi gece muhallebisi maalesef sadece çorba içiyor nadiren patates kızartması pilav iki lokma yer o kadar
bucocukac_ Habibebcr maşallah bu saydıklarınız gayet iyi görünüyor yeme sorunu yok bence. Sağlıkla büyüsün
Habibebcr bucocukac_ yani zar zor ekranla yediriyorum sadece çorba muhallebi yiyor onu da tv izleyerek boyu kilosu ortalamaya yaklaşıyor ama doktor 13 kilo olması gerekiyor bu aylarda demişti inten atom tarifi buldum biraz öyle kilo alıyor çok zor yiyen bi bebek
nadidelifora dertlikaval gece beslenmesi yok. 10. Aydan sonra bıraktı. Bu karışımı yedirip yatırırim gece uyanıp suyunu içer yatar..🌸 Evimizdeysek ve misafirimiz yoksa 🤣
Aysedemir__ nadidelifora emzirmeden kestin mi canım sen benimde 19 aylık kesicem doktorumuz devam sütü vermemi istemedi sağlıksız diye ama gece uyanırsa napıcam ondan korkuyorum açıkçası
heelloo Bebeğim iştahsız sevdiği şeyler dışında yemek istemiyor çorba, yoğurt gibi şeylerin tadına bile bakmıyor 3 ana öğün yerse seviniyorum
425307 Habibebcr tarifi burdanda verebilirmisiniz kizimda ayni ek gida hic istemiyor 15 ay 8.7 kilosu
blogbyirosh Habibebcr muhallebiyi nasıl yapıyorsunhz acaba benmde kızım ek gıda almıyor katı hc bsey yemıyor genelde corba ve kilosu baya geriden geliyor
Gunesnil_23 bucocukac_ 17 ay 10 günlük 10.300 Gr boyunu bilmiyorum kahvaltı ara öğün öğlen yemeği tekrar ara öğün akşam yemeği
Habibebcr 425307 hastalanmayancocuk İnstagram hesabında var bu tarif ordan bakıp uygulayın isterseniz bizde 9 kilodan yukarı çıkmıyorduk bu sayede biraz kilo alımı oldu ben ekstra pekmez de katıyorum siz tarife bakın
Angel0507 bucocukac_ 18 yani bitti beslenme düzeni yok ek gıda zorla yiyor sadece bi kahvalti tüketiyor oda yoğurt ve yumurta yumurtayı haşlanmış sevmiyor kavuruyorum
bucocukac_ Angel0507 benim oğlumda öyle asla bi düzene girmedi zorla yediriyorum sağlıklı olsun da yeter diye kendimi teselli ediyorum
Angel0507 bucocukac_ orası öyle ama bir mudetten sonra kilosu geride kalıyor çünkü ilk başta bnde öyle düşündüm ama gelişimi gerilediğini fark ettim