sezerrrr Bebeğimin eldivenlerini çıkardığımda yüzünü çiziyor. 2 aylık ve neredeyse eldivenlerini hiç çıkarmıyorum. Ne zaman çıkarmalıyım geç mi kaldım yoksa arada çıkartıp takmalıyım ?
aysebb sezerrrr İlk 20-30 günden sonra takmadım ben. Tırnaklarını kesin yani takmamak lazım diye biliyorum öyle yapmıştım
Tusa_ sezerrrr bilemiyorum ama ben haziranda doğurduğum için hiç takmadım çok sıcaktı çıkartabilirsin bence büyümüş artık elleriyle keşfediyo bebişler tam elini keşfetme zamanı
sezerrrr sedadvc etuerk Tusa_ melek456 melek456 aysebb Aslında tırnaklarını kestim ama yüzünü sıkıyor gözüne götürüyor o yüzden tedirgin oluyordum ama çıkarayım artık
sedadvc sezerrrr Doğdu doğalı hiç takmadım. Tırnaklarını kesmeyi deneyin. Ellerini ve çevresini nasıl keşfedecek?
sedadvc sezerrrr Kaç kere yüzünü çizdi. Hatta kanattigi bile oldu. Bir şey olmaz. İki günde iyileşiyor. Duyusal gelişim için eller çok o önemli. Eldiven ve evin içinde şapka kullanımı faydalı şeyler değil.
sezerrrr sedadvc AzraLina2024 2024mete ikibaloglanannesi Tusa_ Bende çıkardım bugün itibariyle 🥰 teşekkür ederim 🙏
2024mete sezerrrr 3 aylık bu gece olacak toplasan 5 gün takmamışımdır ilk doğduğu 3 gün sadece heralde bence sizde takmayın artık 3 ayına doğru ellerini tanımaya başlıyolar artık tanısın kuzucuk ellerini 🫠
AzraLina2024 sezerrrr Ben hiç takmadım sürekli kestim. Bu şekilde bir süre sonra sertleşiyor o zaman rahatça törpüleniyor. Şuan kâğıt gibidir kesmesi zordur🫠 Size teması açısından eldiveni çıkarmalısınız artık bence