nilikonunannesii Kızlar bebeğim ayın 12sinde 4 aylık olacak o kadar çok doktor gezdik ki bir türlü böyle ilgili bizi güzelce yönlendiren doktor bulamadım rica ederim bana çocuk doktoru önerisi yapın çok yoruldum düzgün bir doktor bulamamaktan.
bekt55_ nilikonunannesii kartal umut hastanesi Dr uğur öz doğumdan beri o ilgileniyor memnunum bizde iki aylık olduk
asselll nilikonunannesii Emsey Dilek hanım yada geçiyorsa hayat şifa Gülşen bitik ben devlete gidiyorum tuzla devlet kadir ışık özele gidemeyenler için iyi bir doktor
sym0 nilikonunannesii tuzla devlet hastanesi Ayşenur Yeğnidemir mükemmel iyi bir doktor devlet hastanesi diye ilk başta ön yargılıydım ama bi kere gittikten sonra asla omdan vazgeçmiyorum bebeğim için
snydl Ersoy Kurtköy şubesindeki çocuk doktor önerdiler bana da benimde 20 günlük beneğim var oradaki doktor iyi dediler ama ben gitmedim daha canım
nilikonunannesii snydl ismini öğrenebilir miyim doktorun😊 kızımın sağlık sigortası her hastenede geçerli değil Ersoy hastanesi var listede eğer iyi bir doktorsa oraya götürebilirim
Rozalinda snydl melih bey mı? O ise biz ona da gittik memnun kalmadık. Ben de bu çevre de iyi bi doktor bulamayanlardanım
nilikonunannesii badesmommy her şeyi ile ilgileniyor mu bebeğin ayrıntılı muayene bilgilendirme yapıyor mu?
snydl Rozalinda ya yalan olmasın ama eşim biliyor doktor ismini ben hiç gitmedim ama melih beyse eğer gitmiyim bende
nilikonunannesii bekt55_ bakıyor mu bebeğin her şeyine ayrıntılı şekilde onu da bir öğrensem çok iyi olacak😊
nilikonunannesii badesmommy işte aradığım doktor böyle olması lazım 😊 yarın arayıp randevu alayım hemen 😊
asli08 Bende pendik medipol nazrin hocaya gidiyorum çok tatlı bi kadın bebeğimle çok güzel ilgileniyor herseyinde bakıyor
nilikonunannesii asli08 Medipolde sağlık sigortası geçerli değilmiş baktım az önce yine de çok teşekkür ederim 😊