Kızlar 3 yaşında bir kızım ve henüz 3 haftalık bir oğlum var.
O kadar hızlı ve gümbür gümbür girdim ki yeni hayatıma şimdiden bitmiş hissediyorum
2 tane çocuk ve ikisinin de ayrı ayrı sorumlulukları beni bitirdi.
Kızım asla durmuyor, laftan anlamıyor
Her gün diyorum bugün sakin olucam,sesimi yükseltmeyeceğim iyi anne olacağım pozitif olacağım bilmem ne
Daha gün bitmeden beni çileden çıkartıyor
Bugün bebek kucağımda emziriyorum kucağıma yatmak istedi tamam gel dedim yatarken ayağını bebeğe doğru sallamaya başladı kaç kere bak kardeşine gelicek yapma diye uyardım en sonunda çocuğun kafasına ayağıyla vurdu bebek ağladı ben sinirlendim ağlamaya başladım
Annem de oradan yok çocuğa kızma tepsi gösterme , en ufak bir eşimle terbiye etmeye kalksak hemen bize müdahale ediyor öğretmeye kalkıyor yok şöyle yapmayın böyle yapın
Biz eşimle sınırlar koymaya çalışıyoruz duracağı yeri bilsin bir daha yapmasın diye ama annem tam tersi kızmayın uyarmayın falan
Bugünde bana gelmiş diyor ki
Ne yükün var ki bebek akşama kadar emip uyuyor diyor
Daha dün gece kızımı 22.00 gibi uyuttum gece 24e kadar bebekle uğraştım asla uyumadı gece de öyle 2 saatte bir kalktım.
Bütün gün yarım saat bile yalnız kalıp bir kahve içecek vakti bulamadım
Beni üzen şey annemin bu yaşadığım şeyleri anlamaması, bana destek olmaması
Sadece sırtımı sıvazlayıp geçecek bu günler zor biliyorum demesini istiyorum fazla bişey değil
İkisinin sorumluluğu üst üste gelince kızımla da eksiki gibi ilgilenemiyorum onun vicdan yüküde var üzerimde
Zaten yemek yemeyen bir çocuktu şimdi hiç üzerine düşemiyorum bugün bütün gün bişeyler izledi tv de
Neyse ya çok söylenmiş gibi oldum ama lohusalık zormuş arkadaşlar
Asla şikayet olarak algılamayın burada görüyorum çocuk isteyen yüzlerce kişi var elhamdülillah 2 tane güzel evladım var beni sadece yalnızlık annemin yakın olmasına rağmen benim psikolojimden bu kadar bihaber olması bana destek olmaması beni üzüyor
16 yaşındaki kardeşim bile ağladığımı görünce üzülme abla dedi
Neyse ya öyle böyle büyüyecekler bize de olan olacak o sırada :)