nur511 Kızlar biberiye suçu saça çok faydalıymış ama nasıl kullanıyoruz saça sıktıktan sonra durulama gerektiriyormu
Samyeli008 nur511 Duştan sonra sıkıyordum ve tarıyordum saçımı sadece başka bir şey yapmana gerek yok
Beyninizikullanmakucretsizdir nur511 kardeşim kendisi biberiye alıp kaynatıyor, suyunu duşa girmeden saçına sürüp yarım saat bekletiyor. Maşallah baya faydasını gördü. Saçları kendiliğinden uzamazdı bunu kullandıktan sonra daha çok uzuyor. Tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilemiyorum.
Laydaren nur511 Ben 1 Haziran ayından beri kullanıyorum. Çok fazla kişi saçının beyazlaştığını söylemiş, bende böyle bir şey olmadı. Sanırım kişinin saç yapısına göre değişiyor. Bebek saçlarım gerçekten çıktı, dökülmem azaldı.
lidokain Samyeli008 ya bende biberiye yağı kullanıyorum bir de bu urbanin coffein biotin mi nse inanılmaz beyazlarım artti
Samyeli008 lidokain Ben başta bağdaştıramamıştım ta ki bi videoda görene kadar kendi kendime beyazların da iyice arttı diyordum meğer böyle bir etkisi de varmış