newbiemom Kızlar gebelik şüphesinden dolayı dün sabah sağlık ocağında kan verdim bu saat oldu hala e nabız da görünmüyor.Basina böyle bir şey gelen var mı? Normal mi yoksa tahlil unutuldu, kayboldu falan mı?
femay newbiemom öğleden sonra verdiyseniz geceye sarkıyor bazen. Uyumazsanız 2-3 gibi bakın düşmüş olur ☺️
Zeynepefemm newbiemom olabilir bazen saçma sapan kaybettikleri falan oluyor benim de başıma gelmişti. Kimse işini doğru düzgün yapmıyor ki
bebemiz newbiemom benim sağlık ocağında verdiğim kanlar abartmıyorum. 1 hafta sonra e nabıza düşüyor. Devlet hastanesindeki ise hemen sonuç çıkınca
newbiemom femay sabah verdim aslında ama belki öğleden sonra muamelesi görmüştür 😅 teşekkür ederim cevap için 🌸
newbiemom Zeynepefemm Ben de bu sebeple kaybettiler mi acaba diye düşündüm.Ama insAllah öyle değildir.
newbiemom Madamehappyyyyy aynen ben de 10 da verdim hemşire öğleden sonra çıkar dedi ama çıkmadı sinir oldum ya
bebemiz newbiemom sonuç çıkmıştır sisteme düşmemiştir yarına kadar düşmezse sabah gidip aile hekiminizden öğrenebilirsiniz
cikolataliekmek newbiemom Bizim sağlık ocağında da sonuçlar 2 gün sonra sisteme düşüyor, ama yaşadığımız ilin halk sagligi Web siteleri var kan verdiginiz barkod numarası ile sorgulayabiliyorsunuz. Tabi sizin yaşadığınız ilde bu sistem var mı bilmiyorum da🤷🏻♀️