melegininannesi38 Kizlar bebeğim influenza olmuş dün öksürük felan baslamisto doktora götürmüştüm bişe yok fazla denilmisi bugün aldim özele goturdum influenza dedi doktor ne zman geçer kizlar kaç günde geciyo bu hastalık babası hastaydi ona geçti yavrum mahvoluyo ya
ipeksibel melegininannesi38 canım hiç birşey fayda etmiyor öylece atllatacak zaten istahta olmuyor benimki ne birşey yedi ne içti sürekli emzirdim
poyrazim1312 melegininannesi38 bizimde 2 aydır burun tikali öksürük hirilti var muayne oldu ama antibiyotik verdi virüsle alakalı birsey demedi röntgen çekildi ama bisey çıkmadı eve yolladı başka doktora mı gorunsem
ipeksibel melegininannesi38 öyle canını sıkma bizimkinde öksürük yoktu sadece ateş vardı ateş gecti bir halsizlik başladı iki gün sürekli yattı kalktı sonra oksurup burin akintisi oldu öyle kötü oksuruyordu ki tekrar doktora götürdüm asist verdi bif ilaç daha verdi onları bir iki gün kullandım geçti.bol su içir şuan kaç aylık. Kullandığım ilaçlarda su ekliyorsun ya onları çöpe at bekletme bir daha kullanılmaz kullanım süresi en fazla on gün sonrası bozuluyor
melegininannesi38 poyrazim1312 valla canım bixe röntgen çekilmedi bakti muayene etti influenza geciriyo dedi ilaclrini verdi