anayimbenn_ Hepsi burada da alışveriş yaptıkça kazanıyorum. Ve hepsi jet kargo mükemmel. Yalnız sitenin sayfasını hiç sevmiyorum. Bir şey aldığımda trendyoldan ürünü inceliyorum sonra hepsi burada da aynı ürünü bulup ordan alıyorum. Umarım sayfa düzenlerinde değişiklik yaparlar
TulayGeriDon NaimeYilmaz bez genelde migros veya bime geldikçe alıyorum. Islak mendil trendyol veya hb Pişik kremi trendyol veya hb Biberon emzik trendyol hb veya n11 Deterjanlar e bebek
CheriBlossom NaimeYilmaz hepsi farkli yerlerden😅 kizim biberon tutmuyor e bebekten almistim deterjaninida e bebekten aliyorum islak mendillerini dogumdan once hepsiburada dan stokladim hala var bitmesine yakin yine siparis veririm bezinide bizim burdan toptan fiyatina satan bir market var ordan aliyor esim😊🙂↕️
bebisliozlem Değişiyor ya Islak mendil, pişik kremi, biberon,mama vs gibi ürünleri e-bebek’ten alıyoruz ama bazen marketlere de indirimli olarak geliyor bez, ıslak mendil, mama vs alıyoruz
hliony NaimeYilmaz e bebekden yapıyorum ilk zamanlar trentyoldan alıyordum bez sleepy Bio natürel kullanıyorum trentyoldan sleepy sayfasından alıyordum taki ebebekdenn alana kadar meğer ırjünel sleepy değilmiş trentyoldaki oyuzden e bebek güvenilir ve orjınel en azından