alpmila zekeriyeyahya Bu kadar üstüne düşmeyin normal bi çelik tencerede pişirin işte evinizde ne varsa artık
oglumubeklerken zekeriyeyahya yani bu kadar ince düşünmeye gerek yok aslında, temiz çelik bir tencerede pişirebilirsiniz
yavrupotuncek zekeriyeyahya canım çok takma böyle şeyleri herşeyi takarsan hasta olursun en sağlıklısı çelik ben teflonlara guveiyorum o yüzden teflonda yapmıyorum çelikte yapıyorum ayrı bı tencere de almana gerek yok evindeki en küçük çelik ile yapabilirsin
Deniztalha alla sen hangimiz böyle büyüdük , kendine neden stres yaratirsin güzel annecim inan bana sakindigina daha çok zarar gelir , hepimizin evinde 3 li çelik tencereler olur en küçüğüne yapiver veya saplı çelik tava tarzi oliyorya derin ondan al ❤️
cokbilmismom zekeriyeyahya 3 lu küçük boy tenrece seti aldım ben. Porsiyonlar baya küçük olacağı için evdekiler büyük kaliyordu. Sağlık olarak en iyisi Çelik tabi ki
esraalic zekeriyeyahya o kadar abartmayın ya kendinize hangi tencerede yapıyorsanız ondan yapın işte ben çelik kullanıyorum 🤷