aylss Şuan bebeğim 40 günlük seneye için bot bakıyordum hangi aylıkta kaç no giyiyor bebekler? Yardımcı olur musunuz
OrdekYavrusu aylss bot değil de spor ayakkabı alın bence, yaz kış giyebileceği için ayağı ne zaman uyarsa o zaman giydirirsiniz. 22 numara öneririm
hndathn aylss hıc bellı olmaz ay bıle çok farkediyor 1 1.5 sene önceden bır ayakkabı almanız elınızde patlar
aylss Dedektifgadget happyy_momm aysebb zarada indirim vardı 350₺ ye bot var kaçırmıyım dedim siz bakın bari 😅
S_x_w aylss hiçbir şey almayın..ayak numarasını tahmin etmeniz mümkün değil..3 çocuk büyüttüm hepsini 1 yaşında ayak numarası farklıydı..bir tanıdığımın bebeği 1 yaşında 17-18 giyerken benim oğlum 25 giyiyordu..kızımın biri 24 diğeri 22 giydi gibi gibi
SevimliHayaletCasper aylss şimdiden almayın seneye deneye deneye alırsınız. Bak mesela 21′le başlayan olmuş ama biz 23′ le başladık
glygz aylss bebekten bebeğe çok değişiyor ayak numarası aile faktörü de önemli mesela oğlum 3 yaşında 26 giyiyor arkadaşımın oğlu 3 yaşında 24 giyiyor