eymenayazmom Bebeğim 120 ccyi tek seferde içemiyor bende ara ara içiyorum 90 30 60 gibi ve günde 740 içirmeye çalışıyorum bu şekilde doğrumu yapıyorum en azından bi şekilde içmesi için yapıyorum çok iştahsız bir bebek toplam kaç cc içmeli
denizalismom eymenayazmom benim oğlum 5 aylıkken 90 ml içiyordu anne sütünü . her bebeğin kapasitesi farklıdır
Alyehus eymenayazmom benim kızım 3 saate bir 120 içer. Gece de uykusu ağır basar çok emmez mesela sağdığım için de miktarımız 120. Ama kendimi 740-750 diye sınırlandırmıyorum. Arkadaşımın kızıyla aramızda 1 gün var o 180 içiyor mesela. Bizde 3 aylık 10 günlüğüz. Kilo alımı iyiyse takılmayın biz üst sınırdayız mesela
sedadvc eymenayazmom Saat aralıklarını kısa tutarak 90 ml içirebilirsiniz ama 90 60 30 şeklinde bölmeyin bence. Gaz problemi yaşayabilirsiniz o şekilde. Sürekli besleniyor olacak çünkü.
havvakosar eymenayazmom Benim kızımda 3 buçuk aylık 3 saatte bir 120 cc veriyorum günde 5 defayi falan buluyo. Siz 2 saatte bir 90 deneyebilirsiniz zamanla 120 ye cikar zaten
eymenayazmom denizalismom işte bende öyle olduğu için az az sık sık veriyorum uyurken uyanıkken hiç içmiyor bazen açsa bile
eymenayazmom denizalismom bide sizinki maşallah anne sütü benim sadece mama içiyor onuda az içince üzülüyorum
TwinadoMom denizalismom peki kilo alımı nasıldı? Benim kızım da 3.ayına yeni girdi. Bazen oluyor 100 cc içiyor bazen 70 cc yani o kadar dengesiz besleniyor ki. Bu ay sadece mamaya geçtik sütüm kesildi. İlk 2 ay kilo alımı iyiydi bu ay eminim çok çok az kilo aldı. Çünkü adam akıllı içmiyor. Ya da içtiği beni mi tatmin etmiyor bilemiyorum. 3.ayına yeni girdiği dönemlerde kaç cc tüketiyordu oğlunuz
eymenayazmom Alyehus 3 aylıkken 5800 dü 2700 doğdu şuan kaç bilmiyorum 3 ay 20 günlük işte zayıf kalsın istemiyorum bi süre hiç içmedi çünkü
210796 uykudan uyaninca icirun.ben uyanir uyan.az emziriyorum gozunu bile acmadan.ozellikle meme reddi yasandigi zamanlarda.yoksa mumkun degil
Alyehus eymenayazmom gayet güzel almış bence. Biz tam 3 aylıkken 6300 çıktık 3 kilo doğum kilosu. Sizle aynı almışız demek ki yarıyor içtiği ☺️
minimini1 eymenayazmom Net şu kadar içiyor günde diyemiyorum bence kimsede diyemez çünkü günü gününü tutmuyor bebeklerin Tam 4 aylık oğlum ortalama 960 1100 filan oluyor nadirde olsa 860 dahi oluyor benim oğlumda 2530 gr doğmuştu ve inanın 3. Ayından sonra adam akıllı kilo almaya başladı büyüdükçe daha az öğün ve daha fazla mama tüketmeye başladı