Lavinia_- Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık göz rengi mavi bazen de yeşil gibi bu zamana kadar renkli olup daha sonradan kahveye veya siyaha dönen oldu mu bu arada eşim mavi gözlü
Belinays_mom Lavinia_- bnm gözlerim yeşil iki çocuğumda 6 aydan sonra değişti :)))baya masmaviyse dönmez ama grimsi falan sa değişebilir
myavocado Lavinia_- 10. ayda oturuyormuş göz rengi, kontrolde göz doktorumuz söylemisti. Benim bebiş de 5 buçuk aylık, yeşil şu an. Babasının yeşil, benim ela ama bakalım daha değişebilir diye düşünüyorum 😊
anayimbenana43 Lavinia_- biz de 7. Aya giricez hala mavi hic yesillik yok düz mavi ama baya belirgin biz ela gozluyuz ailemizde yesil var ama mavi yok bize de doktor degismez artik oturmus gozleri sadeve bir tik koyulasabilir dedi ama sagliklikli olsunda.
Belinays_mom Belinays_mom bu arada mutlu oluyoruz renkli gözlü olsunlar diye ama renkli gözler hem çok hassas hemde göz yapısı anne karnında tamamlanmadığı için o renkte oluyor belki bilginiz vardı yine de söylemek istedim
Lavinia_- Belinays_mom ilk zamanlar grimsiydi şimdi iyice açılmaya mavileşmeye başladı ama bakalım ☺️
Lavinia_- myavocado daha çok varmış o zaman ☺️ bu arada kaçıncı ayda göz doktoruna gittiniz bize doktor bu ay bişey söylemedi bu konu hakkında
myavocado Lavinia_- bizim çocuk doktoru 3. ayda önermişti, 3. ay gittik. 6 ay bitimine kadar gitmek lazım diye biliyorum, doktor da sağlık ocağındaki ebe de öyle demişti.
Lavinia_- myavocado evet bende 3. Ayda gidilmesi gerekiyor diye biliyorum ama doktorumuz bişey demedi sağlık ocağı da aynı şekilde birde kızım bütün özelliklerini babasından almış eşimin gözleri de bozuk o yüzden ihmal etmek istemiyorum genetik bir bozukluk olabilir
myavocado Lavinia_- ya benim de gözlerim bozuk miyop, ben de endişe ediyordum ama bir sorun çıkmadı muayenede inşallah sizin de hiçbir sorun çıkmasın 🌸🙏🏼