Drnesra Meraba arkadaşlar 5 günlük bebegimi emzirdikten sonra tükürüğünde kan gördüm acaba göğüs ucum mu kanamıştır başına gelen var mi
Sanslianne Drnesra bende o durumu yaşadım. Kustuğunda ya da tükürüğünde bulaşmamış olarak bir parça kan varsa korkma göğsünden yutmuştur. Göğüste ince çatlaklar olabiliyor. Takip etmeni ve göğüs ucu bakımı yapmanı öneririm.
Nursel_yamacbatin Drnesra canım büyük ihtimal göğsünden gelen kandır aynı durumu bende çok yaşadım ama benim göğüs ucu silikonu kullandigim vakitler net birbsekilde görüyordum. Göğüs ucu bakımı yap bakalım devam edecekmi
mcansum Drnesra evt bnde yasadm ama cktu bnmki braktı yuzunu burusturdu baktm gogus ucum kanıyor yara olmustu temiz ve nemli tutmak ve havalandrmak gwrek gecms olsn
Drnesra Sanslianne Tükürük ile karışıktı parca olarak değil agiz icine baktım bisey yok tekrar emzirdim doyduktan sonra kustu o zaman gelmedi gece gece endiselendim
Nairobi Bende de olmuştu ilk zamanlar göğüs ucu çatlıyor ve kanıyor. Lansinoh göğüs ucu kremini kullanmanı öneririm. Çok rahatlatır