eylm1 22.5 23 derece de içine kısa kol zıbın ve 1.6 tog giydiriyordum ama bu gece yanakları ve ayakları buz gibiydi üşüyor mu acaba? 22 derede 2.5 tog giydirsem olur mu
3kedili2bebekli eylm1 yanakları ve ayakları soğuk olur normal onları 2.5 tog giydirseniz bile isitamazsiniz isinirsa ateşini ölçün sahte ateş olur bebiş de uyuyamaz hatta ben 21-22 derecede 1 tog içine askılı giydiriyorum
kucukprensannesi eylm1 ben 21-22 derecede 1 tog içine zıbın giydirip yatıyorum. Ayakları evet serin oluyor bazen ayaklarına müslin battaniye örtüyorum. Zaten kendisi atıyor üstünden. Bizim ayaklarımızda serin olur önemli olan yüzü ensesi çok sıcak olup terlemesin.
eceonon eylm1 23 derecede zıbın artı 1 tog giydiriyorum. Sabah doğru üstüne müslin örtü atıyorum. Tablolara göre 1.6 fazla, 2.5 baya fazla. 2.5 tog kar kış kıyamet için ama bebeğinizi en iyi siz tanırsınız
eylm1 berrakhsmnlr kombi açık ama geceleri daha da düşüyor havalar bu ara çoktan soğuk oluğu için çıkmıyor derece. 21 derece yapıp 2.5 tog giydirsem
Kupeklergiremez Ben 22-23 derece arası 2,5 tog giydiriyorum gece 20-21 E düşüyor çünkü bir sorun yaşamadım terlemiyor