mirayalcin Sürekli kucağımda uyumak istiyor. Tam dalınca yatağına koyuyorum , 15 dakika sonra kıpırdanmaya başlıyor. Gazını da çıkartıyorum oysa ki . Kucağıma alınca uyumaya devam ediyor. Gece gündüz böyle . Normal mi?
skalonga mirayalcin normaldir ilk 3 ay hep kucağımızda, üstümüzde uyudu siz de tadını çıkarın derim ,sonrasında yatağa alışıyor pek kucakta uyumuyor:)
mirayalcin skalonga hiç bir iş yapamıyorum ama eşim gelene kadar böyle , bi de 4 yaşında kızım var. O da kreşten gelince ilgi istiyor ben hangi bir şeyi yapacağımı şaşırdım . 😥
skalonga mirayalcin slingin çok faydasını gördüm ben ya da iyi bir anakucağı kullanabilirsiniz en azından bir iki iş yapabiliyorsunuz yavaş yavaşta beşiğe alıştırırsınız ben 3 ay üstüme bağlayıp taşıdım gerçekten sonra yavaş yavaş alıştı uyuyunca yatırıyorum gittikçe daha uzun uyuyor
mirayalcin gokturk12 işte tam emin olup bende yatamıyorum bir işte yapamıyorum uyandı sanıyorum sürekli
1mom1 gokturk12 mirayalcin Aynen bende bunu yazacaktım ,hatta benim bebeğim gözlerini açıp etrafı da izlerdi sonra tekrar uyumaya devam ederdi eşim hep müdahale ederdi uyandı diye ama yenidoğanlarda çok normal kıpraşır uykusunda gözünü açıp etrafı bile izleyebilir sonra tekrar uykuya geçiyor ,rahat olun ağlamadığı sürece karışmayın çünkü uyuyor 😊
limoncum mirayalcin kollarını bağlayabilirsiniz dedi bize doktor. Yarım kundak şeklinde. Bacakları sakın bağlamayın. Bebekler anne karnında sıkışık yerde oldukları için şimdi uyurken düşme hissi yaşayıp irkiliyorlar. Kolları onları uyandırıyor
mirayalcin Aselduru88 biz şu an 4.5 aylık olduk yeni yeni yatakta yatıyor diyebilirim mide gazını çıkarmayınca yine uyanıyor kucakta uyuyor ama çıkarınca yatakta daha uzun uyuyabiliyor sab simplex damla kullanıyoruz bu arada
Tazeannezehra mirayalcin dr mu verdi damlayı, bize onermedi size faydalı oldu mu Benim kızım da 40 günlük bir gün çok uyuyor ertesi gün hiç uyumuyor gibi
mirayalcin Tazeannezehra hayır ben kendim aldım devlet doktoru metsil vermişti onun içeriği kötüydü bende sab simplex aldım gayet memnunum
mirayalcin Tazeannezehra Tazeannezehra her bebeğin farklıdır illa ki ben sabah 10 öğlen 10 akşam 10 damla olacak şekilde damlatıyorum
mirayalcin Tazeannezehra daha rahat çıkarıyor gazını bir de büyüdü tabi bu postu açtığımda 27 günlükmüş şu an 4 buçuk aylık