merve1309 Arkadaşlar 8aylik bebeğim ama gece habire saat başı uyaniyo ya cidden saate baktım saat başı yani neden olur sizce 🥴🥱
merve1309 [silindi] evet emiyo 2 fırt çekip birakiyo. Yani saat başı sürekli mikirdaniyo daha yatırıyorum başını koyuyorum 5 dk sonra basliyo salliyorum uyuyo 1 saat sonra yine eğer bu defa kaciririsam sağlam bi uyaniyo 2 saat uyumuyo🥴
npsnps0616 benim de 10 aylık bebeğim gece emiyor ve saat başı kalkıyor, gerçekten yıldım😞Çok fazla yemek de yemiyor muhtemelen aç uyuyor. Benim de sütüm aşırı çok değil artık acaba devam sütü gibi bir şey alıp gece uyumadan versem mi diyorum?
merve1309 npsnps0616 sütüm var yok değil bence diyuyo da ama neden böyle habire uyaniyo bilmiyorum diş kaynaklı mi acaba? Gerçekten uykusuzluktan delircemm🥱
nesegul npsnps0616 bence gece uyumadan önce verin eğer gece uyanıyorsa bir kere verin Bir ay boyunca tek beslenme yapın gece yavaş yavaş bırakın sadece gece uyumadan önce vermeye başlayın
[silindi] merve1309 gece beslenmesini kesmediginiz surece maalesef uyanacaktir doktorlar 9 aydan itibaren kesilebilecegini soyluyor ama bende basaramadim kizim 21 aylik ve hala yenidogan gibi yarimsaatte bir meme icin uyanir insallah siz kesebilirsiniz.
VahsiKelebek_ 10-11.aya kadar böyle devam edecek. Benim bebeğim de 8 ayda bir başladı 2 ay bana zehir etti. Ağlıyordum artık o kadar uyutmuyordu saat başı kalkıyordu oyun oynamak istiyordu. Gece 2′de kalkıp beşe kadar uyumadığı oluyordu. Ta ki 2 ay sonra.düzene girdi yavaş yavaş düzeldi sizinki de düzelir inşallah. Allah sabır versin
beyazzkuguu [silindi] nasıl kesilebilir ki benim kıızımda sürekli uyanıyor 40 dk 1 saate bir. Gündüz aramıypr ama gece arıyor anlamadım. Emzirmeden kucakta piş piş yapıp uyutuyum diyorum ona da uykulu halimle gücüm yetmiyor direk emzirerek uyutuyorum ve hata yapıyorum farkındayım
merve1309 beyazzkuguu üstten 4.disimjz geliyo Belkıde ondandır dicem ama vallahi atak ve dış kovalamaktan artık 🥴
merve1309 beyazzkuguu yaa vallahi eskiden atak mi vardı abisinde hiç hatırlamıyorum ya çok rahat büyütmüştüm bu yeni nesil annelik çok zor yahu
merve1309 melina09 zaten 4.ayda bı uyku meme reddi üst seviyede yaşadık sonra dişler derken smdi 8.ay geldi 😑🥴
kanalizzze59 merve1309 açlıktan olabilirmi Ben gece uyumadan 1 saat öncesinde felan meyve veya püre yediriyorum daha az uyanıyor
merve1309 kanalizzze59 bende yoğurt falan veriyorum akşamları sonra zaten emiyo ama açlıktan değil bence dişler ve atak mıymış ne 🥴🤣