Alperenmomss 6 şubatta istanbuldaydım. Depremi yaşamadım. Deprem bölgesinden neredeyse kimsem yok diyebilirim. Yakın akraba olarak yani. 6 7 aylık hamileydim. Eşim resmen tv falan açmıyordu evde sosyal medyadan gördüklerimle bilgi sahibi olabildim. Ama şuanda hala içim açıyor. 6 şubatı normal bir gün gibi yaşamayı bile doğru bulamıyorum. Kaybettiğimiz canlar kaybettiğimiz kardeşlerimiz bu durumu kabullenemiyorum. Aman geçti bitti gibi davranan inanları da kabullenemiyorum. O “ sesimizi duyan varmı “ sesleri kulaklarımda çınlıyor sanki. O kadar canın suçlularını elime geçirsem parçalarım herhalde. İnsan canı bu kadar ucuz mu ya. Kolon kesecek kadar. Düzgün inşaat yapmayacak kadar. Daha neler anlatsam. Depremde vefat eden kızının elini bırakmayan baba. Baba oluyorsun yakışıklı diye temmuz ayında yazılan not. Vs vs daha bir sürü şey. Evet 2 sene geçti ama sanki 2 gün önceydi gibi acısı hala. 2022 benim nikah tarihim 6 Şubat. Ama kalkıp bunu dile bile getiremiyorum. Çünkü 6 şubatın nikahımla alakalı bir önemi kalmadı. Sadece acısı kaldı.