berfincicekk Bebeğim bugün 2.ay aşılarını oldu. Pazartesi günü doktor kontrolü var doktorumuz rota yapmak istiyor ama sağlık ocağı 21 gün sonra dedi. 3.ay ve 5.ay da menenjit planlamıştı doktorumuz. Bu şekilde rota yaptırıp sıkıntı yaşayan oldu mu ne yapmalıyım pazartesi yaptırayım mı beklemeli miyim
Leylaa_ berfincicekk pazartesi olmaz artık 20 gün ve fazlası geçmesi gerek üstünden . Yeni bir aşı plani yapın doktorunla
myavocado berfincicekk her doktor farklı farklı öneriyor ya bu aşı konusunu. Bizim doktorumuz hem rota hem menenjiti 3. ve 5. ayda yaptırdı. Yani 3. Ayda aynı gün rota+menenjitin ilk dozlarini, 5. ayda ikinci dozlarini yaptırdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadık biz ama her bebekte de aynı olmuyor tabi
Mommyhann berfincicekk yanlış hatırlamıyorsam rota aşısını bebek 105 günlük olana kadar yapılabiliyor bence bekleyin 21 gün daha sonra yaptırırsınız daha iyi olur biz öyle yapmıştık cünkü 2.ay aşısından sonra 3 hafta sonra yapmıştı doktorumuz zaten aşıların aylarını yazmıştı bi kapıda ona göre ilerledik
dammy berfincicekk rota ve menenjitleri aynı gün oldu bebeğim 3 ve 5. Aylarda üçer aşı oldu, bexero hafif ateş yaptı başka bir sorun olmadı
berfincicekk myavocado bu aşılar rahat geçti çok şükür ama menenjit için ağır diyorlar bilemiyorum o yüzden
Mommyhann berfincicekk rotadan sonra olmuştuk şuan oglum 3 yasında tam olarak ayları hatırlayamıyorum ama sanırım 3.ayını geçiyodu oda oldugumuzda yani araya hep 3 hafta kadar koymuştuk
adasmummy berfincicekk doktorumuz 3,5,12. Aylar nimenrix 7,9,13. Aylar boxero 3 ve 5.aylar rota aşısı şeklimde takvim hazırladı. Rota ve nimenrix aşılarını aynı gün oldu yan etkisi olmadı hiç