Kirikkalp_ Mrb kızlar 5 ay önce doğum yaptım bir türlü adet olamadım öğlen kan görüyom akşama hiçbir şey yok 20 gündür böyle devam ediyor
balkizlar Kirikkalp_ bi doktora gidip rahatlayın ben öyle yaptım.. bu şekilde ilişkinize da zarar verirsiniz
ygm-ur Zynpasll 2 yıl normalmiymiş emzirdiğiniz için mi olmadınız benim de 14 ay oldu bende hala adet görmedim
Zynpasll Kirikkalp_ bence sizin hormonlardan adet dönemi öyle oluyor isterseniz de bir görünün rahat edersiniz bazen kistte olabiliyor
Zynpasll ygm-ur evet canım normal annemde öyleymiş bende emziriyordum olmadım hamile hiç kalmadım emzirmeyi kesip adet gördükten sonra hamile kaldım
ygm-ur Zynpasll a bende bir problem var sanıyordum doktorda gitmek istemiyorum açıkçası bende en iyisi sütten kesene kadar bekleyim
yorgunannee_ Merhabalar benim de bebeğim 7 aylık kırkım çıktıktan sonra bikaç gün arayla 2 kere azar azar oldum sonra yok hamile de değilim. Soğan suyu denedim yok gelmedi yok mu getirecek bi yöntem?
Zynpasll ygm-ur size gidin veya gitmeyin diyemem ama etrafımda da var sütten kesene kadar adet görmeyen