uykusuzanne__ Hangisi acaba kurabiye yapıcam kararsız kaldım şöyle az malzemeli güzel çokta çıkmayan bir kurabiye 🍪 istiyorum 🌺😊
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ Denemedin mi? Denemelisin. Yapımı da kolay tadı da güzel. Geçen sene yaptım, acemliğime denk geldi, tadı çok güzeldi ama yanıktı 🤣 Daha 1ay olmadı, görümcemle yaptık çok güzeldi :) Malzemem olsaydı yapardım vala tekrar.
Betelgeuse_ uykusuzanne__ YouTubeta Burcu Eminoğlunun çikolata parçacıklı kurabiyesi.. mükemmel ötesi. Yapın yediginiz en güzel kurabiye olacak
Meri-Mel uykusuzanne__ Hangisini yaptın canım ben böyle börek gibi açıp içine koydum tahini baklava dilimi gibi kestim yuvarlayıp bulursam dur atayım
beyazzkuguu uykusuzanne__ youtube dan bu şekilde yazarsanız çıkar ağızda dağılıyor hazıe gibi evinizde damla çikolata ya da kahvaltılık çikolata varsa ucunu batırıyorsunuz hazır satılan eti kombolar var aynı o tattda oluyor
Betelgeuse_ uykusuzanne__ evet en kısa zamanda deneyin. Her şeyini tarifteki gibi yaparsaniz tiryakisi olursunuz 😂