busrakgun1045 Arkadaşlar merhabalar benim adetim 8 gün geçti 4 aylık bir bebeğim var bugün test yaptım silindik çizgi çıktı çok korkuyorum böyle durumda olup gebeliği olmayan varmı ?
bbenim busrakgun1045 korunmasız bi ilişki yaşadıydanız hamile kalma ihtimaliniz yüksek geçen bende böyle bi post açmıştım 😅 5 gün geçmişti 6. Günde adet oldum hakkınızda hayırlısı olsun
keskegecmisedonebilsek busrakgun1045 korunmasız bir ilişkiniz oldu mu veya tam olarak korunabiliyor musunuz
busrakgun1045 bbenim ben doğum kontrol hapı kullanıyordum hap bitince adet oldum spnra birdaha olmadım
busrakgun1045 keskegecmisedonebilsek geri çekilme yöntemi ile oldu ama beni emmiyor kızım 2 ay doğum kontrol hapı kullandım en son 2 ocakta adet oldum birdaha gelmedi
busrakgun1045 aysebb hap kullanıyordum hap bitince adet oldum sonra bir kaç defa geri çekilme ile korunduk
bakkalemzigi busrakgun1045 Adet düzensiz olabiliyor ama silik çizgi de çıktıysa hamilelik olabilir korunmadan ilişki mi oldu
ipeksiiimom busrakgun1045 gecikmedigi halde test yapmıştım silik çıkmıştı testin markası artimed idi. Çok sayıda yanlış pozitif veriyormuş. Ama korunmasız ilişkiniz olduysa gebe olma ihtimaliniz büyük
busrakgun1045 ipeksiiimom zaten emmiyor bebeğim doğum kontrol hapı kullandım 2 ay sonra hapım bitince adet oldum ocağın 2 sinde sonra birdaha olmadım
busrakgun1045 ipeksiiimom ama şuan kullanmıyorum hapı çok kalçalarım genişledi ve iştah artışı yaptığı için
ipeksiiimom busrakgun1045 geri çekilme bi korunma yöntemi değil o yüzden risk var. Hayırlısı olsun insallah
elmaelmaelma busrakgun1045 geri çekilme bi korunma yöntemi değildir. Doğumun her üstünden çok geçmediği için tam düzene girmemiş olabilir. Ama test silik çıktıysa hamile olma ihtimali yüksek
aysebb busrakgun1045 Anladım geri çekilme olduysa herşey olabilir yani belli olmaz. Siz yarın kan verin birde sağlık ocağında. Veya şimdi acile gidipte verebilirsiniz
deleted20517 busrakgun1045 tek tek okuyorumda millet ne yazıyor sizde tam alakasız cevaplar veriyorsunuz bazılarina da hep aynı cevaplari yazmışsınız