Mnli lutfenoturcocugum bu marka değil ama playmags kullanıyorum çok memnunum oğluma 4 yaşta aldık kızım 18 aylık o da oynuyor okulunda magnatiles var oğlumun onu da deneyimledik playmags ile aynı
Kuzularinanasi lutfenoturcocugum 3yastan itibaren.el becerisi olan oyuncaklari seviyorsa olur bnce.benm kizim da 2bucuk yasinda var buna benzer seviyor oynuyor
yagmurkokusu_ Meri-Mel tamamdır teşekkür ederim görmedim de merak ettim geçen bakmıştım favoriye ekledim de.
yagmurkokusu_ Meri-Mel Buda çok güzelmiş farklı duruyor bakalım araştırayım biraz buradaki BİMlere de bakarım bazen geçen haftanın ürünlerini alan olmuyor.
Meri-Mel basakhanim34 Zaten geçtiğimiz hafta imiş canım hiç bilmiyorum öyle araştırma yapmadım görünce postu belki faydası olur diye bir hevesle yazmıştım 😔🥺
Meri-Mel yagmurkokusu_ Evet canım inşallah begenirsin kalmıştır vardır bunda da bir hikmet deriz alırsan yaz bize ☺️🌸
lutfenoturcocugum Mnli Çok teşekkür ederim . Alayım o zaman ben de, sizin soylediginiz markaya da bakacağım.💐💐💐