gunduzanne Arada sütümün yanında desteklemek için vermek istiyorum mama ama çocuğuma aşırı gaz yapıyo normal mamalar. Doktorunu aradım keçi sütlü mama alın dedi, sizce işe yarar mı gaz için ? Bide kilo aldırımı nasıl ?
myavocado gunduzanne keçi sütlü olanı değil ama hipp combiotic kullandım ben gazlı bebeğin icin, gaz problemi yapmamıştı
nursnmh gunduzanne bizde gazli bir bebektik hipp keçi sütlü bize kabiz yaptigi icin vermedim ama çok güzel kilo aldirmisti tekrar sma optipro gectim kilo alimi durdu. Kilo destekleyici olarak tavsiye ederim ama bebeğin sevmesi ve iyi gelmesi de cok önemli
meleka234 gunduzanne hippin mamalarını kullandım ek gıdaya başlayınca ama keçi sütlüsünü kullanmadım yulaflı sütlü elmalı gece mamalarını kullandım doktorumun önerisiyle. Doğum yaptıktan 3 ay sonra regl başladı çünkü sütüm çok azalıyordu huysuzlanıyordu siye veriyordum memnun kaldım ben alerji falan hiç yapmadı çok şükür kilo falan da aldı mamadan sonra doktor iyi demişti kilosuna mama fayda etmişti. Golden goatn keçi sütlü maması varmış onu çok öneriyorlar gaz yapmıyormuş. Ben yasamamdım ama gaz sorunu
ipekg54 Hipp organic combiotik kullanıyorum doğduğundan beri tam 2 aylık çok şükür ne gazı oldu ne başka bişey her ay 1 kilo alıyo gelişimi güzel ama her mama her bebeğe yaramıyo tabii deneyip görmek lazım
hatice_6868 ipekg54 bende ilk doğduğunda emmediği için aldım ama tek o gün kullandım 1 ay oldu buğun hiç emmediği için kullandım tekrar ama onun süresi varmış açıldığı için şuan tedirginim sıkıntı olurmu 50 cc içti
ipekg54 gunduzanne evet kesinlikle benim de ilk çocuğum başka mama da denemedim fikir veremiyorum o yüzden umarım bebeğinize uygun güzel bi mama bulursunuz
ipekg54 hatice_6868 kutu açıldıktan sonra 1 ay süresi var geçtiyse sakın riske atmayın yeni kutu alın