Blackcloud Aralıklı oruca başlayacağım yarın nasipse. Sabah tartılıcam bir ay sonra bakalım kaça düşücem. 18/8 olarak uygulamayı düşünüyorum. Sporla da desteklicem. Başlamak isteyen varsa beraber ilerleyelim.✨🌸
Minikyavruum Blackcloud ben de varım . 3.5 yaşında oğlum var hala veremedim kilocukları. 72 kiloyum bakalım kaç kilo vereceğiz 5 Şubat 2025 başlangıç
Blackcloud Bu arada beslenme penceresinde her önüme geleni yiyip sürekli bir şeyler tüketmeyeceğim. Yoksa işe yaramaz.
nidan34 Blackcloud ben burdayım çocuğum 2 buçuk yaşına geldi doğum kilomun bir kısmı benimle yaşamakta beni çok seviyorlar gitmiyorlar bir türlü patates gibiyim tombul patates 😂😂😂
forumgurmesi Ben varıım, ama burdan askıda kalıyor hep planlar. Özelden haberleşmek daha güzel olur :)
Blackcloud forumgurmesi Yok yok ben postu güncel tutacağım canım merak etme. Kilo işini bu yaza kadar bitirmem gerekiyor artık.🥲
Rumeysaaa Bende varım ramazana kadar ne kadar verirsek kârdır :) 80 kg da takılı kaldı bebeğim 14 aylık
Zeynpkcn Blackcloud bende aralikli oruç gibi karatay diyeti yapıyorum 7kilo verdim bile ramazana kadar 3 lilo daha vermem lazım hazirana kadar 66 67 olmsm lazjm
forumgurmesi Blackcloud ya ben burada post üstünden motive olamıyorum hiç. Yüzlerce böyle post açıldı devamı gelmedi. 😮💨 sizlere kolay gelsin 🩷
sananedallama Bende bugün başladım. 84.8den merhaba 🫡 94den düştüm 1 ayda 10 gün bozdum tekrar başladım sıkılmamak adına bende katılayımmm her daraldığımızda bu posta koşarız :)
Blackcloud forumgurmesi Kız kaçma gel buraya diğer türlü wp vs olayı olmaz zaten sosyal medyayıda herkes kullanmıyor bölünürüz öylede. En iyisi yine post üzerinden takipleşmek. Bahane aramak yok hemmmencecik bize katıl.🌸🙂↔️😂
ikitosbikannesi forumgurmesi merhaba sizi uzun zamandır göremiyordum forumda. 😊 size katılıyorum burdan hep askıda kalıyor😊 ben 2 aydır diyetteyim 13 kilo verdim. Diyetisyenle devam ediyorum Leslieyle destekliyorum.
forumgurmesi Blackcloud hahhah tamam cok ısrar ettin tamam bende katılıyorum o zaman yarından itibaren başlıyoruz 😍 bende 79 ile başlıyorum