aysenurdagli Kızlar bugün ballerin spiral taktırmaya gideceğim 16 aylık oğlum var sezeryan doğum yaptım çok korkuyorum acılı bir işlem mi 🥹
Aloneeee aysenurdagli merhabalar. Baktım şimdi de yeni nesilmiş. Devlette mi taktırdınız acaba ücret alıyorlar mı ona
Minigimherseyim aysenurdagli merhaba iki ay oldu taktıralı adet dönemim çok uzadı bir iki gün leke ile başlıyor sonra çoğalıyor 9-10 günü buluyor tam bitmedi bu canımı sıktı. Onun dışında ağrı sızı bişeyim yok çok iyiyim hormonsuz bu spiral yeni nesil kayma riski yok kaymadı
Poncikbirii Ay ne demekmiş ballerin spral, bana da Dr mirena önerdi hormonlu korkuyorum haftaya cagırırım dedi yan etki görürüm diye çok tedirginim
beyzanuroz Poncikbirii hormonlu spral kanaması çok gelen hastalara takılıyor o sipral sayesinde kanamaniz normal düzeyde gelecek hiçbir yan etkisi yok endise etme 🙃🙃
beyzanuroz Poncikbirii balerin sipral içinde ki bakır sayesinde vücuda bakır dağıtıyor o bakır ise erkekte spermi öldürüyor ki boylece hamile kalmasın
mavipapatya1 akaneu mirena mı kanamanızı fazlalaştırdı ilk defa duydum hep azaltmasından şikayetçilerdi. Adet dönemleriniz nasıldı ağrılı yoğun falan mıydı