nutellla Bebeğim sabah 8:30 gibi kalkıyor 2 saat durup 10:30 gibi uyuyor. Yaklaşık 2-2 buçuk saat uyuyor. En geç 13:00 gibi kalkıyor. Sonra 2 buçuk saat bekleyip 15:30 gibi yatırıyorum. Yine 2-2bucuk saat uyuyor. 18:00 gibi kalkıyor. 21:00 gibi de uykuya hazırlık yapıp uykuya geçiyoruz. Düzen bu şekilde ama geceleri o kadar sık uyanıyor ki sayısını bilemiyorum artık. Bazen sık sık emmek istiyor bazen de emzik verince tekrar uyuyor, geceleri çok sık uyanmaktan yoruldum artık
durulandiniz nutellla uyanış saatini 1 saat erkene çek canım 07.30 uyanış 09.30 uyku 11.30 uyanış 13.30 uyku 14.30 uyanış 16.30 uyku 17.30 uyanış 20.30 uyku 2 uyku için erken , toplamda 3 saat gündüz uykusu yeterli😌 Şu anki düzenle ek gıdada da zorlanırsın zaten
Tugcebb nutellla gündüzleri maximum 30 dakika uyuyan 5 aylık kızım 😂 ama bizimde geceleri o kadar sık uyanıyor ki nedenini çözemedik.
tugces09 nutellla 5 buçuk aylık benim kızımda. Bazen gündüzleri güzel bı uyku düzeni oluyor ama bazende hiç uyumuyor memede daldigiyla geçiyor bütün gün 🫢 ben gece uykusunda 19.30-20.00 arasında yatırıyorum ama bizimkide saatte bir uyanıyor artık diş midir bilemedim. Sabahta en geç 7.15-7.30 arası uyaniyoruz
arasbek nutellla merhaba 4 ay 24 günlüğüz bizde gündüzleri 3 uyku yapıyoruz ama bizim uykularımız kısa 50 dk falan ama 1.5 aydır geceleri bizde saat başı uyanıyoruz önceden böyle değildi 3. Ayda bozuldu hala düzelmedi
nutellla Bu arada beşiğine koyuyorum emzik veriyorum kendisi uyuyor, dalmakta zorlanıyorsa piş piş açıyorum o kadar
nutellla Uyku eğitimi alanlar sizce nerde hata yapıyorum, bebeğim geceleri neden bu kadar sık uyanıyor
ulumoon92 benim size önerim gece uykusuna max 20/20:30 gibi geçirmeniz. Birde son uykuyu enn geç uyuyor olsa bile 16:30 da uyanacağı veya uyandircağniz şekilde bi saatte yatirmaniz. Gece uykusuna yatmadan bi 3-4 saat geçirmeniz gece uyku kalitesini arttiriyor gece gündüz ayrımını öğreniyor. Benim tecrubem🤷♀️
nutellla ulumoon92 aslında en son uykusundan 18:00 da kalkıyor ve 21:00 gibi yatıyor yani 3 saat uyanık kalıyor. Acaba gündüz uyku süresi mi uzun anlamadım ki. Ama kendisi değilde ben uyandırdığım zaman aşırı huzursuz oluyor hiçbir şeyden memnun olmuyor sürekli kucakta ayakta gezdirmek zoruda kalıyorum
arbcummu nutellla bence uyku düzeni iyi diş çıkarıyor olabilir bizde de aynı gece sık uyanıyor uykuya dalamıyor
sedasamet nutellla bana gündüz çok uyutuyorsunuz gibi geldi uzmanlar gündüz uykuları için 3-4 saati geçmesin diyor
nutellla durulandiniz iki uyku yapıyor ama süreleri uzun, kendim uyandırmayı düzene sokmayı denedim ama kendim uyandırınca aşırı huzursuz oluyor, sürekli kucağımda ayakta gezmek istiyor
nutellla Tugcebb gündüz uykusu gecenin mayası diyorlar, gündüz uyumayan bebek gece de uyumaz diyorlar ama aynı zamanda gündüz çok uyursa da gece uyumaz diyorlar bilmiyorum bende şaştım kaldım nasıl yapsam diye. Bizim de eskiden öyleydi 30 dakika ancak uyurdu son 1 aydır düzene girdi gibi
huda1903 Tugcebb 2 saat uyuyo yazmışlar ben şok 😂 benimde oğlum 5 aylık 45 dk uyusa o çok güzel uyudu diyorum 😂
nutellla tugces09 bizim de öyle yarım saatte bir, saat başı sürekli uyanıyor bazen emerek geri dalıyor bazen emzik veriyorum. Sabah 6dan sonra zaten iyice yorucu olmaya başlıyor daha sıklaşıyor bilmiyorum ne olacak böyle
nutellla arasbek biz iki uyku yapıyoruz ama süreleri uzun, o zaman çok ile alakalı değil bu durum. Çünkü sizde 3 uyku yaptırıp süresi kısa oluyormuş
niloyaaa nutellla gündüz çok uyuyor sanırım, gündüz uykusu toplam 3-3.5 saati geçmemeli demişti doktorumuz
nutellla sedasamet ya kendim uyandırınca çok huzursuz oluyor bir dahaki uyku saatine kadar kucakta gezmek istiyor oyuncakları ile oynamıyor. Zaten misafirlige bir yere gittiğimiz de gündüz daha kısa uyuduğu da oluyor ama gece yine aynı 😅 bilmiyorum ne olacak böyle çok yoruldum
Tugcebb nutellla gündüz uykusu gerçekten mayası. Bizim geçen ay bir kere öğlen uykusu yapardı kendi kendine başladı 2 saat. Diğer uykuları 20-30 dk olurdu. O zaman gece güzel uyuyordu. Sonra bir anda bıraktı. Sizinki birden fazla uzun uyku yapıyor sorun o olabilir.
tugces09 nutellla benim kızçem emzikte almıyor sadece ben🥲 bazen 6 ya doğru uyaniyo benimkide, uyuttugumde yaklasik 8 e kadar uyuyo. Ama bazende uykuya gecemiyor yatakta oyalaniyoruz öyle 🥱
melina09 nutellla gündüz çok fazla uyuyor çünkü azaltın 3,5 -4 saat olsın toplamı , geceden alıyorsunuz çünkü
nutellla melina09 kendim uyandırınca çok huzursuz oluyor bir dahaki uyku saatine kadar kucakta gezmek istiyor oyuncakları ile oynamıyo o şekilde de çok zorlanıyorum. Zaten misafirlige bir yere gittiğimiz de gündüz daha kısa uyuduğu da oluyor ama gece yine aynı. Ama yine de deneyeceğim ya