zeyno0904 Kızlar 5 aylık bebeğime beyaz peynir verdim 1 dk içinde ağzının kenarları kabardı kızardı sonra alnı kızardı tüm yüzünü kaşıyor labne veriyordum olmuyordu alerji mi bu peynir alerjisi mi oluyor tüm süt ürünlerine mi
aysegul_my zeyno0904 valla süt alerjisi mi bilemiyorum ama peynire alerjsi varmış sen labne ver o zaman
annecibebe zeyno0904 Süt alerjisi bebeğimin bütün süt ürünlerine alerjisi vardı yoğurt geçti şükür ama hala peynire labneye karşı alerjisi var 11 aylık bi süt ürününe tepki göstermese bile ötekine gösterebiliyor
253 zeyno0904 süt alerjisi gibi görünüyor ama tek belirtisi kızarıklık olmamalı ama benimde kızımda vardı çok şükür biz atlattık şuan 14aylik
aysegul_my zeyno0904 daha sürece yeni başlıyorsunuz sen mutlaka ek gıdada 3 gün kuralı ile ver böyle hassas bir bebeğin var iken
253 zeyno0904 bir süre vermeyin kakasinda fln kan gibi bir şey gorurseniz bir alerji doktoruyla görüşün ama 15 gün de vücuttan atılır alerji yüzü için kortizonlu krem kullanmak zorunda kalabilirsiniz iylesmezse doktorunuz yazar
253 Takip edip gözlem yapmanız lazım 3 gün kurali uygulamak önemli sadece döküntü oluyorsa bir süre kesin daha sonra aralıklarla azar azar verin devam ediyorsa tekrar kesin bu şekilde yavaş yavaş alistirin vücudunu
pinkooo_02 zeyno0904 yok vermeyin biraz geçsin tekrardan denersiniz ama mutlaka 3 gün kuralini deneyin her besinde